Πολύ εύκολος ταινιολειαντήρας από dremel

0

To dremel είναι ίσως το πιο πολυδιάστατο εργαλείο που υπάρχει στο εμπόριο. Από την ίδια την εταιρία υπάρχουν δεκάδες επίσημα εξαρτήματα, όμως μπορούμε να φτιάξουμε και μόνοι μας ακόμα περισσότερα. Πριν λίγο καιρό είχαμε δει μερικά εξαρτήματα για dremel από 3D εκτυπωτή, τώρα θα δούμε την κατασκευή ενός εξαρτήματος που μετατρέπει το dremel σε ταινιολειαντήρα.

ταινιολειαντήρας με dremel
Αυτή είναι η προηγούμενη εκδοχή του Tuomas Soikkeli. Αρκετά πιο στιβαρή, αλλά σίγουρα και πιο δύσκολη.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε. Πριν περίπου ένα χρόνο είχαμε δει μία παρόμοια κατασκευή από τον ίδιο δημιουργό, τον Tuomas Soikκeli. Η βασική διαφορά με την προηγούμενη είναι ότι αυτή η εκδοχή είναι πολύ πιο εύκολη στη κατασκευή. Έτσι, δεν χρειάζεται ηλεκτροκόλληση ούτε κάποιο ακριβό μηχάνημα. Μόνο ένα γωνιακό τροχό για να κόψετε μερικά κομμάτια μέταλλο και ένα δράπανο για να κάνετε μερικές τρύπες.

H προσαρμογή του dremel πάνω στο εξάρτημα είναι πολύ εύκολη και γίνεται μέσα σε δευτερόλεπτα. Προφανώς το μοτεράκι του dremel δεν έχει την δυνατότητα να αντέξει τις πιέσεις ενός μεγάλου ταινιολειαντήρα, αλλά όπως φαίνεται και από το βίντεο,  τα πάει αρκετά καλά σε αυτό το μέγεθος.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροDIY αλυσοπρίονο μπαταρίας από το μηδέν
Επόμενο άρθροPreview: Drillpro εξάρτημα ταινιολειαντήρα για γωνιακό τροχό

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός (αν και απαιτείται email, δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε το πραγματικό σας email για να δημοσιευθεί το σχόλιο).
Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
Υβριστικά ή spam σχόλια δεν δημοσιεύονται!

Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια