Όλοι οι κωδικοί σφάλματος για τα ηλεκτρονικά πλυντήρια ρούχων

1
Κωδικοί σφάλματος πλυντηρίων

Τα νέα ηλεκτρονικά πλυντήρια προσφέρουν αρκετές ευκολίες. Μία από αυτές είναι η ένδειξη του προβλήματος στη λειτουργία, μέσω ενός κωδικού. Δυστυχώς η κάθε μάρκα (και κάποιες φορές και κάθε πλυντήριο ξεχωριστά) έχει ξεχωριστούς κωδικούς. Σε αυτή την σελίδα θα προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε όλους τους κωδικούς και τις ερμηνείες τους, από τα πλυντήρια που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.

Κωδικοί σφάλματος πλυντηρίων. Όλη η λίστα


Επισήμανση

Επειδή η λίστα είναι αρκετά μεγάλη, θα γίνεται σταδιακή προσθήκη της κάθε μάρκας ξεχωριστά και θα προσπαθήσουμε να ενημερώνουμε συνεχώς αυτή τη λίστα. Αυτό θα πάρει λίγες βδομάδες.

Αν για κάποιο λόγο, δεν υπάρχει κάποια μάρκα πλυντηρίου στην λίστα, μπορείτε να το ζητήσετε στα σχόλια και θα την συμπληρώσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται. 

Hotpoint Ariston
LG
BOSCH
Miele

Μερικά χρήσιμα που θα πρέπει να γνωρίζετε


 • Όλα οι πληροφορίες για αυτό το άρθρο, έχουν παρθεί από τα επίσημα εγχειρίδια χρήσης της εκάστοτε συσκευής και εταιρίας. Πιθανώς κάποια να διαφέρουν για την δική σας συσκευή ή να έχει γίνει λανθασμένη αναφορά στο άρθρο. Γιαυτό καλό θα ήταν πάντα να συμβουλεύεστε το επίσημο εγχειρίδιο χρήσης, για την δικιά σας συσκευή.
 • Οι κωδικοί πολλές φορές είναι ίδιοι για όλες τις σχετικές ηλεκτρονικές συσκευές τις ίδια εταιρίας. Έτσι για παράδειγμα μπορεί οι ίδιοι κωδικοί να ισχύουν και για πλυντήρια πιάτων και στεγνωτήρια. Αυτό φυσικά δεν είναι κανόνας. 

Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στην ιστοσελίδα Supereverything.gr

Αν δεν σας ανοίγει σωστά η παραπάνω λίστα, δοκιμάστε σε διαφορετικό browser (συνιστάται ο Chrome)

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

 • KOSTAS

  KALHMERA EXO ENA PLYNTHRIO ROYXON TO siemens-electrogerate kai moy
  ANABOSBINH H ENDIXH ON/OF ME APOTELESMA NA MHN LITOYRH H OTHONH OMOS
  ANABH KANONIKA MIPOS MPOREI NA MOY PEI KAPOIOS FILOS AN 8ELEI FYSIKA??
  MPOREI NA EINAI PLAKETA H 8ELEI KA8ARISMA PEDIA SAS EYXARISTO EK TON
  PROTERON