Ένας μαρκαδόρος που σχεδιάζει τρισδιάστατες δημιουργίες από ξύλο και χαλκό

0
3doodler ένας μαρκαδόρος που σχεδιάζει τρισδιάστατες δημιουργίες

To 3Doodler, είναι ένα μικρό θαυματουργό εργαλείο που αν και μοιάζει με ένα απλό μαρκαδόρο εξωτερικά,  μπορεί να δημιουργήσει τρισδιάστατα αντικείμενα.

3Doodler-PRO-PC-Mixed-MediaSMALL

Ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια, μετά από μία πάρα πολύ πετυχημένη καμπάνια χρηματοδότησης στο Kickstarter, και έγινε αμέσως τεράστια επιτυχία διεθνώς.
3doodler-pro-3d-printing-pen-design-technology
Η λογική λειτουργίας του, είναι περίπου παρόμοια με αυτή του πιστολιού θερμόκολλας. H κύρια διαφορά είναι ότι  στο 3doodler, αντί για θερμόκολλα χρησιμοποιείται μία ειδική μικρή μπάρα που περιέχει ένα είδους πλαστικού. To πλαστικό αυτό, όπως και στην θερμόκολλα,  στερεοποιείται όταν κρυώσει.
3Doodler-PRO-Hanging-LampshadeSMALL28129
Τώρα, μερικά χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του 3Doodler, μία εντελώς νέα έκδοση έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα. Η έκδοση αυτή ονομάζεται 3Doodler pro και έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί αντικείμενα από πολύ διαφορετικά υλικά όπως μπρούτζο, χαλκό, ίνες ξύλου, νάιλον…
Τα νέα αυτά υλικά που μπορεί να χρησιμοποιήσει το 3Doodler Pro, του δίνουν πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες. Έτσι για παράδειγμα οι ίνες ξύλου συμπεριφέρονται όπως ένα κοινό ξύλο (έτσι μπορείτε να το τρίψετε ή να το βάψετε).Η λειτουργία του είναι περίπου ίδια, αν και το 3Doodler Pro, παρέχει μεγαλύτερο έλεγχο στις κατασκευές, αφού διαθέτει περισσότερες επιλογές και λειτουργίες.
Το κόστος του φυσικά είναι αρκετά μεγαλύτερο από αυτό του απλού 3Doodler (το απλό κοστίζει 99 δολάρια). H τιμή του Pro αυτή τη στιγμή βρίσκεται περίπου στα 250 δολάρια στο επίσημο e-shop της εταιρίας.

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΈνα προγραμματιζόμενο αυτόματο βοήθημα για να κόβετε συνδέσμους κιβωτίου
Επόμενο άρθροΤα καπάκια των φρεατίων στην Ιαπωνία είναι απλά εντυπωσιακά
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια