Εντυπωσιακά κινητικά γλυπτά από τον Anthony Howe

0
Τα κινητικά γλυπτά είναι μια σχετικά νέα μορφή τέχνης, που ξεκίνησε δειλά τον 19ο αιώνα. Τα τελευταία χρόνια με την εξέλιξη της τεχνολογίας έχει γνωρίσει μια άνθηση, καθώς μπορούν αρκετά πιο εύκολα, να δημιουργηθούν πολύ εντυπωσιακά γλυπτά.
Ένας από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες που ασχολούνται με τα κινητικά γλυπτά, είναι ο Anthony Howe. Έχει δημιουργήσει μερικά εκπληκτικά γλυπτά, τα περισσότερα από τα οποία είναι μεγάλων διαστάσεων και προορίζονται για δημόσια προβολή. 
Τα γλυπτά κινούνται ομοιόμορφα με την βοήθεια της αιολικής ενέργειας και είναι φτιαγμένα από ανθεκτικά υλικά όπως ανοξείδωτο ατσάλι, μπρούτζος και γυαλί.

 

Το κόστος τους είναι αρκετά υψηλό (150.000-500.000 δολάρια το ένα + μεταφορικά) και σίγουρα δεν προορίζονται για αγορά από κοινούς θνητούς.

Περισσότερες πληροφορίες για τα κινητικά γλυπτά του Anthony Howe, μπορείτε να βρείτε στην προσωπική του ιστοσελίδα πατώντας εδώ.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜια ξύλινη ραφιέρα που δεν χρειάζεται εργαλεία για να συναρμολογηθεί
Επόμενο άρθροΜπολ και βάζα φτιαγμένα από αγελαδινό γάλα
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια