Εντυπωσιακά κινητικά γλυπτά από τον Anthony Howe

0
Τα κινητικά γλυπτά είναι μια σχετικά νέα μορφή τέχνης, που ξεκίνησε δειλά τον 19ο αιώνα. Τα τελευταία χρόνια με την εξέλιξη της τεχνολογίας έχει γνωρίσει μια άνθηση, καθώς μπορούν αρκετά πιο εύκολα, να δημιουργηθούν πολύ εντυπωσιακά γλυπτά.
Ένας από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες που ασχολούνται με τα κινητικά γλυπτά, είναι ο Anthony Howe. Έχει δημιουργήσει μερικά εκπληκτικά γλυπτά, τα περισσότερα από τα οποία είναι μεγάλων διαστάσεων και προορίζονται για δημόσια προβολή. 
Τα γλυπτά κινούνται ομοιόμορφα με την βοήθεια της αιολικής ενέργειας και είναι φτιαγμένα από ανθεκτικά υλικά όπως ανοξείδωτο ατσάλι, μπρούτζος και γυαλί.

 

Το κόστος τους είναι αρκετά υψηλό (150.000-500.000 δολάρια το ένα + μεταφορικά) και σίγουρα δεν προορίζονται για αγορά από κοινούς θνητούς.

Περισσότερες πληροφορίες για τα κινητικά γλυπτά του Anthony Howe, μπορείτε να βρείτε στην προσωπική του ιστοσελίδα πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.