Πως λύνουμε τη ραφή από τα σακιά ζωοτροφών, χωρίς κόψιμο

0

Οι περισσότεροι παίρνουν ένα μαχαίρι και σκίζουν τα σακιά ή απλώς κόβουν το σπάγκο με το μαχαίρι. Αλλά αν το κάνετε σωστά, δεν χρειάζεται καν να κόψετε τον σπάγκο. Ο λόγος είναι ότι οι ραφές έχουν σχεδιαστεί έτσι, ώστε να μην λύνονται ποτέ μόνες τους, αλλά να βγαίνουν πολύ εύκολα με λίγες απλές κινήσεις.Όσοι αγοράζουν σακιά ζωοτροφών, σίγουρα έχουν παιδευτεί μέχρι να ανακαλύψουν πως βγαίνει εύκολα η ραφή με το σπάγκο. Οι ραφές αυτές γίνονται με ειδικές σακοραπτικές μηχανές και είναι πολύ ανθεκτικές.

 
 

Τι πρέπει να κάνετε

Πηγή φώτο : Instructables
Η ραφή   στα σακιά, είναι διπλή στην μία όψη και μονή στην άλλη. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να ξεκινήσετε από το δεξί μέρος της μονής ραφής, βγάζοντας απλώς  τον σπάγκο που προεξέχει από την πρώτη θηλιά. Αφού τον βγάλετε, το μόνο που έχετε είναι να τραβήξετε αυτό το σπάγκο. Η ραφή θα αρχίσει να λύνεται μόνη της τραβώντας,  και έτσι θα έχετε και το σακί ανέπαφο και τα κομμάτια του σπάγκου ανέπαφα.
 
Αν και τα σακιά αυτά δεν έχουν μεγάλο κόστος, με αυτό τον τρόπο μπορεί να σας μένουν αρκετά σακιά το χρόνο.
 
Μπορείτε να δείτε όλη τη διαδικασία λίγο πιο αναλυτικά εδώ.
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜία πέτρα μετατρέπεται σε DIY νιπτήρα μπάνιου
Επόμενο άρθροΠως μπορείτε να κάνετε εύκαμπτο κόντρα πλακέ

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός (αν και απαιτείται email, δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε το πραγματικό σας email για να δημοσιευθεί το σχόλιο).
Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
Υβριστικά ή spam σχόλια δεν δημοσιεύονται!

Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια