Φτιάξτε μόνοι σας μαχαίρια σεφ

0
diy μαχαίρια σεφ 
 
Τα καλά μαχαίρια κουζίνας συνήθως είναι αρκετά ακριβά. Ξεκινάνε από 10 ευρώ και μπορεί να φτάσουν μέχρι και χιλιάδες ευρώ για μαχαίρια κορυφαίας ποιότητας. 
 
Μπορούμε όμως αν θέλουμε, να φτιάξουμε μόνοι μας μαχαίρια με σχετικά απλά και φτηνά υλικά, που σίγουρα θα είναι αρκετά καλύτερα από τα οικονομικά εμπορικά μαχαίρια.
 
Η διαδικασία αν και δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη, είναι λίγο επίπονη και σίγουρα θέλει κάποια εξάσκηση. Όμως το τελικό αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.
  page 
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθηθεί σε αυτό το πολύ καλό project στο instructables εδώ.
 

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ kanenas@gmail.com) και επιλέξτε το κουτάκι «I'd rather post as a guest».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέρχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.