Φτιάξτε μόνοι σας μαχαίρια σεφ

0
diy μαχαίρια σεφ

Τα καλά μαχαίρια κουζίνας συνήθως είναι αρκετά ακριβά. Η τιμή τους ξεκινάει από 10 ευρώ και μπορεί να φθάσει μέχρι και αρκετές χιλιάδες ευρώ, για μαχαίρια κορυφαίας ποιότητας. Αν όμως πιάνουν λίγο τα χέρια μας δεν είναι και τόσο δύσκολο να φτιάξουμε μόνοι μας μαχαίρια σεφ. Τα υλικά που χρειάζονται είναι σχετικά απλά και φτηνά, και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα αρκετά καλύτερο από τα οικονομικά εμπορικά μαχαίρια. 

diy μαχαίρια σεφ
Τα βασικά υλικά που απαιτούνται. Η ατσάλινη λάμα, ένα κομμάτι ξύλο και μπρούτζινα πριτσίνια
Η διαδικασία, αν και δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη, είναι λίγο επίπονη, ενώ σίγουρα θέλει κάποια εξάσκηση. Όμως το τελικό αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.
  page 
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσετε σε αυτό το πολύ καλό project στο instructables εδώ.
 

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.