Πως να μετατρέψετε ένα παλιό κρεβάτι σε όμορφο καναπέ

0
καναπές από παλιό ξύλινο κρεβάτι

Σας έσπασε το ξύλινο κρεβάτι σας ή απλώς έχετε κάποια στην αποθήκη που δεν ξέρετε τι να τα κάνετε; Μην τα πετάξετε γιατί από ένα παλιό ξύλινο κρεβάτι μπορούμε να κάνουμε εύκολα ένα μικρό καναπέ.

Χρησιμοποιώντας το προσκέφαλο για πλάτη, το κάτω μέρος για πλαϊνά και τις σανίδες για βάση εύκολα μπορούμε να κάνουμε ένα καλόγουστο ξύλινο καναπέ.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να κόψουμε τα κάτω μέρος σε δύο ίσα κομμάτια και έπειτα να τον συναρμολογήσουμε.Βέβαια για να γίνει εύκολα αυτό θα πρέπει το κρεβάτι να ήταν ξύλινο μασίφ και όχι από μοριοσανίδες (mdf, μελαμίνη….).
 

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα από ανάλογες μετατροπές για να εμπνευστείτε.

καναπές από παλιό ξύλινο κρεβάτι

Πηγή : confessionsofaserialdiyer

καναπές από παλιό ξύλινο κρεβάτι

Πηγή : myrepurposedlife

καναπές από παλιό ξύλινο κρεβάτι

Πηγή : craftyladylindsay

καναπές από παλιό ξύλινο κρεβάτι

Πηγή : dejavucrafts

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚάντε τις ξεραμένες χαρτοταινίες σαν καινούργιες μέσα σε 1 λεπτό
Επόμενο άρθροΦτιάξτε μία ραφιέρα με παλιά 5λίτρα πλαστικά δοχεία
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια