Πως να μετατρέψετε ένα παλιό κρεβάτι σε όμορφο καναπέ

0
καναπές από παλιό ξύλινο κρεβάτι

Σας έσπασε το ξύλινο κρεβάτι σας ή απλώς έχετε κάποια στην αποθήκη που δεν ξέρετε τι να τα κάνετε; Μην τα πετάξετε γιατί από ένα παλιό ξύλινο κρεβάτι μπορούμε να κάνουμε εύκολα ένα μικρό καναπέ.

Χρησιμοποιώντας το προσκέφαλο για πλάτη, το κάτω μέρος για πλαϊνά και τις σανίδες για βάση εύκολα μπορούμε να κάνουμε ένα καλόγουστο ξύλινο καναπέ.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να κόψουμε τα κάτω μέρος σε δύο ίσα κομμάτια και έπειτα να τον συναρμολογήσουμε.Βέβαια για να γίνει εύκολα αυτό θα πρέπει το κρεβάτι να ήταν ξύλινο μασίφ και όχι από μοριοσανίδες (mdf, μελαμίνη….).
 

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα από ανάλογες μετατροπές για να εμπνευστείτε.

καναπές από παλιό ξύλινο κρεβάτι

Πηγή : confessionsofaserialdiyer

καναπές από παλιό ξύλινο κρεβάτι

Πηγή : myrepurposedlife

καναπές από παλιό ξύλινο κρεβάτι

Πηγή : craftyladylindsay

καναπές από παλιό ξύλινο κρεβάτι

Πηγή : dejavucrafts

 

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.