Φτιάξτε μία ραφιέρα με παλιά 5λίτρα πλαστικά δοχεία

0
ραφιέρα από παλιά 5λίτρα πλαστικά δοχεία
 

Μια πολύ έξυπνη και απλή ιδέα για ραφιέρα, με τη χρήση πλαστικών δοχείων για υγρά και λίγων κομματιών ξύλου για πλαίσιο. Το κόστος αυτής της κατασκευής είναι σχεδόν μηδενικό καθώς μπορείτε να βρείτε τέτοια δοχεία δωρεάν από παλιά 5λίτρα πλαστικά δοχεία από συσκευασίες λαδιού ή νερού. Το καλό με αυτά τα δοχεία είναι ότι είναι φτιαγμένα συνήθως από ανθεκτικό πλαστικό και έχουν πάντα το ίδιο ακριβώς μέγεθος (αν είναι από την ίδια εταιρία).

Έτσι κόβοντας απλώς το ένα πλαϊνό, μετατρέπεται αυτόματα σε δοχείο αποθήκευσης. Το κόψιμο μπορεί να γίνει πολύ εύκολα, καθώς δεν χρειάζεται κάποιο ηλεκτρικό εργαλείο. Απλώς με ένα κοπίδι και κάποιο χάρακα, μπορείτε να κάνετε ευθείες κοπές χωρίς κανένα πρόβλημα.

Για περισσότερα μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο από το youtube ενώ αν θέλετε περισσότερες ιδέες για οργάνωση, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠως να μετατρέψετε ένα παλιό κρεβάτι σε όμορφο καναπέ
Επόμενο άρθροΟδηγός μαγειρέματος λαχανικών
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια