Φτιάξτε μία ραφιέρα με παλιά 5λίτρα πλαστικά δοχεία

0
ραφιέρα από παλιά 5λίτρα πλαστικά δοχεία
 

Μια πολύ έξυπνη και απλή ιδέα για ραφιέρα, με τη χρήση πλαστικών δοχείων για υγρά και λίγων κομματιών ξύλου για πλαίσιο. Το κόστος αυτής της κατασκευής είναι σχεδόν μηδενικό καθώς μπορείτε να βρείτε τέτοια δοχεία δωρεάν από παλιά 5λίτρα πλαστικά δοχεία από συσκευασίες λαδιού ή νερού. Το καλό με αυτά τα δοχεία είναι ότι είναι φτιαγμένα συνήθως από ανθεκτικό πλαστικό και έχουν πάντα το ίδιο ακριβώς μέγεθος (αν είναι από την ίδια εταιρία).

Έτσι κόβοντας απλώς το ένα πλαϊνό, μετατρέπεται αυτόματα σε δοχείο αποθήκευσης. Το κόψιμο μπορεί να γίνει πολύ εύκολα, καθώς δεν χρειάζεται κάποιο ηλεκτρικό εργαλείο. Απλώς με ένα κοπίδι και κάποιο χάρακα, μπορείτε να κάνετε ευθείες κοπές χωρίς κανένα πρόβλημα.

Για περισσότερα μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο από το youtube ενώ αν θέλετε περισσότερες ιδέες για οργάνωση, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.