Τραπεζάκι σαλονιού από ξύλινα τελάρα

0
DIY τραπεζάκι σαλονιού από ξύλινα τελάρα

Μια πολύ όμορφη και εύκολη ιδέα για να διακοσμήσετε το σαλόνι σας, είναι να φτιάξετε ένα DIY τραπεζάκι σαλονιού από ξύλινα τελάρα.

Η διαδικασία είναι σχετικά απλή και το κόστος μηδενικό, αν μπορείτε να βρείτε τελάρα σε καλή κατάσταση εύκολα. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι εκτός και αν εργάζεστε σε κάποιο πολύ ειδικό κλάδο, δεν είναι και τόσο εύκολο να βρείτε πλέον δωρεάν ξύλινα τελάρα. Στους περισσότερους κλάδους, έχουν αντικατασταθεί εδώ και αρκετά χρόνια με τα πλαστικά τελάρα.

Βέβαια αν επιθυμείτε, μπορείτε να τα φτιάξετε αρκετά εύκολα από πλανισμένα ορθογώνια καδρονάκια. Τα καδρονάκια μπορείτε να τα αγοράσετε από κατάστημα ξυλείας, και εφόσον οι διαστάσεις είναι ίδιες (μήκος, πλάτος) σε όλα, να τους ζητήσετε να σας τα κόψουν εκεί.

Υλικά

  • 4 ξύλινα τελάρα
  • Ένα κομμάτι τετράγωνο κόντρα πλακέ για βάση
  • Βίδες ή ενωτήρες
  • Ροδάκια
  • Βερνίκι ή χρώμα
Η διαδικασία είναι σχετικά απλή.
DIY τραπεζάκι σαλονιού από ξύλινα τελάρα

Διαδικασία

  1. Βιδώνουμε τα τελάρα μεταξύ τους
  2. Βιδώνουμε τη βάση πάνω στα τελάρα
  3. Βάφουμε ή βερνικώνουμε
  4. Βιδώνουμε τα ροδάκια
Αν θέλουμε γεμίζουμε το κενό στη μέση με διακοσμητικές πέτρες ή ότι άλλο διακοσμητικό θέλουμε.
Το βάψιμο μπορεί να γίνει, αν θέλουμε, πριν το βίδωμα των τελάρων μεταξύ τους.
 
Για περισσότερες και αναλυτικότερες οδηγίες μπορείτε να δείτε τη αρχική ανάρτηση εδώ

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.