Αυτό το κάθετο παιχνίδι puzzle ονομάζεται «Χωριά στον Ουρανό» και είναι το τελευταίο project του James Paulius, ενός νεαρού σχεδιαστή με έδρα το Brooklyn της Νέας Υόρκης. Δημιουργήθηκε για το παιδικό μουσείο SPARK και σκοπός του είναι ταυτόχρονα να εμπνεύσει τους μεγαλύτερους αλλά και να βοηθήσει τα μικρά παιδιά να γίνουν πιο δημιουργικά.

κάθετο παιχνίδι puzzle "Χωριά στον ουρανό"Το project αυτό, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα κάθετο παιχνίδι puzzle, το οποίο αποτελείται από μικρά ξύλινα σπιτάκια που μπορούν να τοποθετηθούν κάθετα το ένα πάνω στο άλλο σε άπειρους συνδυασμούς. Έτσι μπορούν να δημιουργηθούν πολλά μικρά «χωριά στον ουρανό».

Υπάρχουν αρκετά διαφορετικά σπιτάκια (σε σχήμα και σε μέγεθος), τα οποία έχουν όλα τον ίδιο ακριβώς τρόπο σύνδεσης. Έτσι το κάθε σπιτάκι, μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε οποιοδήποτε άλλο.

κάθετο παιχνίδι puzzle "Χωριά στον ουρανό"Σε κάθε «χωρίο» υπάρχει ένα σπιτάκι το οποίο είναι στερεωμένο στον τοίχο και πάνω σε αυτό πατάνε όλα τα υπόλοιπα. Έτσι αν και οι συνδυασμοί είναι άπειροι, μετά από κάποιο ύψος η κατασκευή δεν είναι και τόσο σταθερή.

Το Blockitecture, το προηγούμενο project πάνω στο οποίο βασίστηκε και το οποίο κυκλοφορεί και εμπορικά

Το συγκεκριμένο κάθετο παιχνίδι puzzle βασίζεται σε ένα προηγούμενο, το οποίο είχε κυκλοφορήσει και εμπορικά. Έτσι είναι αρκετά πιθανό, να κυκλοφορήσει στο μέλλον και αυτή η μικρή παραλλαγή εμπορικά.

Περισσότερα για αυτό το κάθετο παιχνίδι puzzle αλλά και τον δημιουργό, μπορείτε να δείτε στην προσωπική του σελίδα, πατώντας εδώ.
Διαφήμιση
ΠΗΓΗJames Paulius
Προηγούμενο άρθροDIY πολυγωνικά έργα τέχνης από χαρτί
Επόμενο άρθροΠως να φτιάξετε ένα κυρτό τσιμεντένιο τραπέζι
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια