Το Stranger Things, ήταν αναμφισβήτητα μία από τις κοφυραίες σειρές της φετινής σεζόν. Συγκέντρωσε άριστες κριτικές από παντού και απέκτησε εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές σε όλο το κόσμο. Έτσι όπως είναι αναμενόμενο από τις πρώτες κιόλας μέρες κυκλοφορίας της σειράς, αμέσως άρχισαν να ξεπηδούν χιλιάδες fanart. Πριν λίγο καιρό είχαμε δημοσιεύσει ένα άρθρο με κάποια πολύ όμορφα poster από μερικούς πολύ διάσημους γραφίστες. Σήμερα είναι η σειρά ίσως για ένα από τα καλύτερα farnart που έχουν δημιουργηθεί για το Stranger Things. Η αντιγραφή του «τοίχου με τα λαμπιόνια της Joyce» με δυνατότητα για άμεση εμφάνιση μυνημάτων μέσω app από κινητό ή tablet.

ο τοίχος του Stranger Things φτιαγμένος με ArduinoΑυτό είναι κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα παρόμοια project που είχαν δημιουργηθεί. Τα περισσότερα από αυτά ήταν με κάποιο arduino/raspberry και εμφάνιζαν κάποια προγραμματισμένα μυνήματα. Το συγκεκριμένο μπορεί να εμφάνισει άμεσα ότι μύνημα επιθυμείτε, απλώς χρησιμοποιώντας το ανάλογο app.

Οι δημιουργοί αυτού του project είναι η ομάδα Makerologist από το Seattle και το έχουν παρουσιάσει ήδη σε αρκετά maker-faire σε πόλεις της Αμερικής. 

Και σε αυτό το project τον έλεγχο τον έχει ένα Arduino 101 με σύνδεση bluetooth. Οι λάμπες που χρησιμοποιήθηκαν δεν ήταν τίποτα προγραμματιζόμενες ή έξυπνης τεχνολογίας LED αλλά κοινές χρωματιστές λάμπες πυρακτώσεως οι οποίες έχουν συνδεθεί σε DPTP ρελέ.

Περισσότερα για αυτό το project μπορείτε να μάθετε μέσα από το twitter ή στο facebook της ομάδας Makerologist. Εμείς το αλιέυσαμε από την ιστοσελίδα Make.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροUnboxing : TvBox Mini M8S II με μόλις 40 ευρώ
Επόμενο άρθροΕνσωματώστε εύκολα έγγραφα και πίνακες σε μία ιστοσελίδα με το Google Docs
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια