Ένα φωτιστικό από τσιμέντο που θυμίζει JEDI

0
 

φωτιστικό από τσιμέντοTo Skeld Studio είναι ένα νέο και μικρό studio σχεδίασης και design με έδρα το παγωμένο Κίεβο της Ουκρανίας. Πρόσφατα κυκλοφόρησε στην ιστοσελίδα του, μια μικρή συλλογή με μερικά νέα έργα που δημιούργησε. Μέσα σε αυτά ήταν και αυτό το όμορφο φωτιστικό από τσιμέντο.

 

Ανάμεσα σε αυτά, ήταν και ένα αρκετά πρωτότυπο τριγωνικό φωτιστικό γραφείου, που έμπνευση του ήταν οι JEDI από την γνωστή σειρά ταινιών, STAR WARS (“Πόλεμος των άστρων”). Πράγματι, το φωτιστικό θυμίζει έντονα το σχήμα της ρόμπας μαζί με την κουκούλα τους.

 

φωτιστικό από τσιμέντοΤελικά ονομάστηκε “The Monk”, δηλαδή ο Καλόγερος, επειδή η εταιρία που έχει τα πνευματικά δικαιώματα των ταινιών Star Wars, δεν έδωσε την έγκριση για χρησιμοποίηση του ονόματος JEDI. Βέβαια ίσως θα ήταν καλύτερα να το ονόμαζαν “May the light be with you”, παραφράζοντας την γνωστή φράση των JEDI.

 

100% χειροποίητο

Το φωτιστικό είναι 100% χειροποίητο, φτιαγμένο από τσιμέντο (η κουκούλα) και ξύλο μελιάς (στο κύριο σώμα). Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το αγοράσει μετά από προ-παραγγελία, δίνοντας περίπου 200 ευρώ (χωρίς μεταφορικά).

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠως αλλάζουμε μία πρίζα σούκο
Επόμενο άρθροΓυαλιά ηλίου από κάνναβη
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια