Ένα φωτιστικό από τσιμέντο που θυμίζει JEDI

0
 

φωτιστικό από τσιμέντοTo Skeld Studio είναι ένα νέο και μικρό studio σχεδίασης και design με έδρα το παγωμένο Κίεβο της Ουκρανίας. Πρόσφατα κυκλοφόρησε στην ιστοσελίδα του, μια μικρή συλλογή με μερικά νέα έργα που δημιούργησε. Μέσα σε αυτά ήταν και αυτό το όμορφο φωτιστικό από τσιμέντο.

 

Ανάμεσα σε αυτά, ήταν και ένα αρκετά πρωτότυπο τριγωνικό φωτιστικό γραφείου, που έμπνευση του ήταν οι JEDI από την γνωστή σειρά ταινιών, STAR WARS (“Πόλεμος των άστρων”). Πράγματι, το φωτιστικό θυμίζει έντονα το σχήμα της ρόμπας μαζί με την κουκούλα τους.

 

φωτιστικό από τσιμέντοΤελικά ονομάστηκε “The Monk”, δηλαδή ο Καλόγερος, επειδή η εταιρία που έχει τα πνευματικά δικαιώματα των ταινιών Star Wars, δεν έδωσε την έγκριση για χρησιμοποίηση του ονόματος JEDI. Βέβαια ίσως θα ήταν καλύτερα να το ονόμαζαν “May the light be with you”, παραφράζοντας την γνωστή φράση των JEDI.

 

100% χειροποίητο

Το φωτιστικό είναι 100% χειροποίητο, φτιαγμένο από τσιμέντο (η κουκούλα) και ξύλο μελιάς (στο κύριο σώμα). Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το αγοράσει μετά από προ-παραγγελία, δίνοντας περίπου 200 ευρώ (χωρίς μεταφορικά).

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
Υβριστικά σχόλια ή spam δεν δημοσιεύονται!

avatar
5000
  Εγγραφείτε  
Ειδοποίηση από