Διορθώστε το πρόβλημα με το Google Play Store σε Flyme OS συσκευές

0

πρόβλημε με το Google Play Store

Η Meizu είναι μια αρκετά καλή Κινέζικη εταιρία με προϊόντα τεχνολογίας. Ανάμεσα στις συσκευές που βγάζει, είναι μία πολύ ποιοτική και αξιόπιστη σειρά με κινητά και τάμπλετ. Κάποια από αυτά τα κινητά και τα τάμπλετ τρέχουν το Flyme OS, μία αντιγραφή του android λειτουργικού από την ίδια την Meizu, που τρέχει στις δικές της συσκευές.

To Flyme OS δεν έχει και πολλά να ζηλέψει από το επίσημο Android, και -υποτίθεται τουλάχιστον- ότι αξιοποιεί καλύτερα τις δυνατότητες των συσκευών Meizu.

Η τελευταία αναβάθμιση του Flyme OS είναι η 5.1.11. Η 5.1.11 κυκλοφόρησε επίσημα αυτό το μήνα για τις περισσότερες συσκευές Meizu που τρέχουν Flyme OS.  Ενώ είχε αρκετές βελτιώσεις, μάλλον έχει και αρκετά bugs. Το πιο σημαντικό bug/πρόβλημα είναι το πρόβλημα με το Google Play Store που προέκυψε μετά την αναβάθμιση σε 5.1.11.

hot apps on flyme os
Το Hot Apps στο Flyme OS

Το Flyme OS εγκαθιστά το δικό του «app store» το οποίο ονομάζεται hot apps. Είναι σχετικά δύσχρηστο και δεν έχει τις επιλογές που έχει το επίσημο Google Play Store. Το ότι μετά την αναβάθμιση το Google Play αντιμετωπίζει πρόβλημα, δεν σας επηρεάζει μόνο στο ότι δεν έχετε πρόσβαση σε αυτό. Αλλά δεν θα έχετε πρόσβαση σε αρκετά άλλα apps που βασίζονται σε αυτό.  Έτσι θα αντιμετώπισετε πρόβλημα σε όλα σχεδόν της google (maps, analytics…) και μερικά παιχνίδια. 

πρόβλημα με το google play store σε συσκευές Meizu

Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι σχετικά απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε το GMS Installer μόνοι σας ή μέσω hot apps store.

Εφόσον το κατεβάσετε, τότε θα κάνει επανεγκατάσταση στο Google Play Store και στις άλλες εφαρμογές που είχατε και αντιμετώπιζαν πρόβλημα χωρίς το Google Play. 

Αν δεν γίνει εγκατάσταση αυτόματα του Google Play Store, τότε θα πρέπει να κατεβάσετε το τελευταίο APK αρχείο του Google Play Store. Αφού το κατεβάσετε θα πρέπει να το εγκαταστήσετε και να κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής. Πλέον θα έχει λυθεί το πρόβλημα με το Google Play Store.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕπιτραπέζιο φωτιστικό με ξύλο και τσιμέντο
Επόμενο άρθροUnboxing – Powerfix PLBS 2A1, ένα gadget που κάνει το τρύπημα σε κάθετες επιφάνειες παιχνιδάκι
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια