Ο Truck Torrence (ή 100%soft όπως είναι πιο γνωστός) είναι ένας διάσημος Αμερικανός καλλιτέχνης με έδρα το Los Angeles. Δημιουργεί κυρίως έργα εμπνευσμένα από την  pop culture, με το χαρακτηριστικό στυλ της Γιαπωνέζικης Kawaii pop art.
 
Ένα από τα κορυφαία είναι από την γνωστή σειρά ταινιών και βιβλίων : Lord Of The Rings
Η kawaii (pop art), είναι μια μορφή τέχνης που ξεκίνησε από την Ιαπωνία και κυριολεκτικά σημαίνει γλυκό/αξιαγάπητο. Κυρίως χρησιμοποιείται για να περιγράψει έργα στα οποία οι χαρακτήρες έχουν δημιουργηθεί έτσι ώστε να δείχνουν “γλυκούληδες”. Δίνει περισσότερη βάση στις εκφράσεις και τα χαρακτηριστικά του προσώπου, σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα. Συνήθως το πρόσωπο είναι δυσανάλογα μεγαλύτερο από το υπόλοιπο σώμα.
Από την ταινία : Willy Wonka and the chololate factory (το αυθεντικό με τον μακαρίτη Gene Wilder)
Πάνω στην kawaii pop art, βασίζονται αρκετά 2d παιχνίδια (κυρίως για κινητά) αλλά και κούκλες και παιχνίδια με διάσημους χαρακτήρες από τηλεοπτικές σειρές, ταινίες και παιχνίδια.
Από την τηλεοπτική σειρά του AMC : Breaking Bad
Πρόσφατα, ο 100%soft κυκλοφόρησε μια νέα συλλογή από έργα. Σε αυτή τη συλλογή μέσα σε μία μόνο αφίσα περιγράφει σχεδόν ολόκληρη τη πλοκή και τους χαρακτήρες από διάσημες ταινίες (αλλά και παιχνίδια, βίντεο κλιπ), με το χαρακτηριστικό στυλ της kawaii pop art.  
Από την ταινία : Avengers
Η συλλογή αυτή ονομάζεται Mass Hysteria 2 και είναι (όπως φαίνεται και από τον τίτλο) η δεύτερη  σε αυτή τη σειρά έργων.  
Popart poster Από την τηλεοπτική σειρά του AMC : The Walking Dead
Από την τηλεοπτική σειρά του AMC : The Walking Dead

 

Έκθεση έργων

Πραγματικά, μερικές από αυτές τις αφίσες αντικειμενικά τα σπάνε. Όποιος επιθυμεί μπορεί να δει από κοντά, την συλλογή με τα έργα του στην γκαλερί 1988 στο Los Angeles από 26 Αυγούστου έως 17 Σεπτεμβρίου (2016).
Από την τελευταία ταινία του Quentin Tarantino : Hatefull Eight
Αν  δεν έχετε την χαρά να βρίσκεστε στο L.A., μπορείτε να δείτε όλα τα έργα του ή ακόμα και να  αγοράσετε κάποιο από αυτά σε μορφή αφίσας, μέσω της ιστοσελίδας του. Η τιμή συνήθως εξαρτάται από το μέγεθος της αφίσας και αν και υπάρχει η επιλογή διεθνούς αποστολής, δεν αναφέρεται πουθενά το πιθανό κόστος (μεταφορικών και δασμών).
Από την γνωστή κομωδία : Anchorman
Από την αυθεντική Νότιο-Κορεάτικη ταινία : Oldboy

 

 
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠως μπορείτε να κάνετε κυρτές τρύπες σε ξύλο
Επόμενο άρθροWazer, μια μικρή υδροκοπή που χωράει πάνω στο πάγκο σας
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια