Ρεαλιστικές αναπαραστάσεις σε μικρογραφία

0
 

ρεαλιστικές αναπαραστάσεις σε  μικρογραφίες

Η δημιουργία έργων σε μικρογραφία, είναι μια αρκετά διαδεδομένη τεχνική, είτε πρόκειται για φωτογραφικά έργα είτε για οτιδήποτε άλλο. Το να φτιάξει κάποιος μικρογραφίες αντικειμένων ή φιγούρων δεν είναι πολύ δύσκολο, ειδικά με την σημερινή τεχνολογία (πχ 3D printing). Το να καταφέρει όμως μέσα στο έργο, να αναπαραστήσει πιστά ένα γεγονός ή να “αιχμαλωτίσει” συναισθήματα, σίγουρα δεν είναι και τόσο εύκολο. 
Paradise-1_LowRes72dpi
 
Αυτό ακριβώς κάνει ένας Άγγλος καλλιτέχνης με το ψευδώνυμο Slinκachu, o οποίος έχει καταφέρει μέσα από τα έργα του να αναπαραστήσει αρκετά ρεαλιστικά διάφορες καταστάσεις. Στα έργα του έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο διάφορες φιγούρες, οι οποίες δεν ξεπερνούν το 1 εκατοστό συνήθως. Κάτι που αξίζει σίγουρα μνείας, είναι ότι όλα τα έργα έχουν φωτογραφηθεί σε κοινά μέρη σε εξωτερικό χώρο και όχι σε κάποιο photobooth ή σε τοπία δημιουργημένα αποκλειστικά για αυτό το σκοπό.  
Slinkachu_Wonderland_E
 
Τα έργα του για όποιον ενδιαφέρεται πωλούνται σε εκτυπωμένο σατέν φωτογραφικό χαρτί ή σε φύλλο αλουμινίου μέσω της σελίδας andipa , στην οποία φιλοξενούνται τα περισσότερα έργα του καλλιτέχνη. Κάποια μάλιστα πωλούνται και σαν σετ puzzle.
 
 

 

 
Κάποια από τα έργα του κυκλοφορούν και ως φωτογραφικά βιβλία, ως σειρά με το ίδιο θέμα, μέσω του Amazon για όποιον ενδιαφέρεται.
Διαφήμιση
ΠΗΓΗSlinκachu
Προηγούμενο άρθροΠρωτότυπο φωτιστικό από σωλήνα PVC
Επόμενο άρθροΑλλαγή μνήμης σε Laptop Acer Aspire 7422
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια