Μία προσιτή cable cam που επιτρέπει κινούμενες λήψεις σε συρματόσχοινο

0
cable cam

Οι βάσεις για κάμερα που κινούνται αυτόνομα πάνω σε συρματόσχοινο (cable cam) δεν είναι κάτι καινούργιο. Υπάρχουν εδώ και αρκετά χρόνια και χρησιμοποιούνται κυρίως από επαγγελματίες σε αθλητικές μεταδόσεις. Ο λόγος που χρησιμοποιούνται κυρίως από επαγγελματίες, δεν είναι τόσο η δυσκολία χρήσης, αλλά κυρίως το πολύ ακριβό κόστος αγοράς. Οι περισσότερες από αυτές κινούνται κοντά στα 10.000 ευρώ, ενώ κάποιες φαίνεται ξεπερνούν ακόμα και τα 100.000. 

Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει μία νέα cable cam, που θα κυκλοφορήσει σε λίγο διάστημα στην αγορά, η οποία θέλει να κάνει αυτή τη συναρπαστική μορφή κινηματογράφησης προσιτή σε όλους, ακόμα και σε ερασιτέχνες. 

Η βάση αυτή ονομάζεται Wiral Lite και θα είναι φορητή, έτοιμη να στηθεί και να λειτουργήσει μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Στην βάση μπορείτε να προσαρμόσετε action cam, μικρή κάμερα, κινητό και γενικότερα οτιδήποτε ζυγίζει κάτω από 1.5 κιλά. Αν και μπορείτε να το κρεμάσετε σε κοινό σχοινί ή συρματόσχοινο,  διαθέτει ειδικό σχοινί με μηχανισμό-καρούλι, το οποίο σας επιτρέπει να το στήσετε και να το μαζέψετε πολύ γρήγορα.

οικονομική cable cam

Ο χειρισμός της κίνησης και της ταχύτητας μπορεί να γίνει με τηλεχειριστήριο ή και κινητό, ενώ διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία με διάρκεια χρήσης περίπου 3 ώρες.

Το πιο σημαντικό στο Wiral Lite είναι η τιμή του. Παρότι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα επίσημα στην αγορά, μπορείτε να το προ-παραγγείλετε από το Kickstarter με τιμή που ξεκινάει από τα 170 ευρώ για το απλό πακέτο και 230 για το πλήρες. Σίγουρα τεράστια διαφορά τιμής με τα υπόλοιπα της αγοράς.

Μπορείτε να δείτε τις εντυπωσιακές δυνατότητες που έχει μία cable cam στο παραπάνω βίντεο.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤεράστια παιχνίδια LEGO φτιαγμένα με 3D εκτυπωτή
Επόμενο άρθροDIY ξύλινο παστράγγουλο με έτοιμο κιτ λάμας της Veritas
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια