Φτιάχνω μικρές κούκλες από φελλούς μπουκαλίων

0
 

DSC03089_v1

Πρόσφατα άρχισα μια μικρή συλλογή από μικρές κούκλες από φελλούς μπουκαλιών. Ο μόνος κανόνας που υπάρχει, είναι να είναι φτιαγμένα αποκλειστικά από φελλούς και απλά υλικά τα οποία δεν έχουν υποστεί κάποια επεξεργασία. Συνήθως το κάθε ένα θα είναι φτιαγμένο από υλικά ίδιου τύπου.

 
Η πρώτη φιγούρα,  φτιάχτηκε κυρίως με πινέζες . Τα μάτια είναι από μεταλλικές ανοξείδωτες πινέζες βαρέως τύπου, τα χέρια και τα πόδια από πλαστικές πινέζες φελλοπίνακα. Τα “κουμπιά” είναι από καρφίτσες με πλαστικό κεφάλι και η ζώνη είναι κάλυμμα κλειδιού. Το σώμα είναι από κλασσικό φελλό μπουκαλιού ενώ το κεφάλι από φελλό με πλαστική τάπα.
 
cork_figurines_1
Η δεύτερη φιγούρα, “Πολεμιστής“, φτιάχτηκε με μεταλλικά εξαρτήματα. Το κράνος είναι ένα τυφλό παξιμάδι με καπέλο μαζί με μία ροδέλα. Τα χέρια είναι από βίδες με κλειστό μάτι, τα πόδια από παξιμάδι πεταλούδα, το σπαθί από πριτσίνι και η ασπίδα από κασονόβιδα με 2 ροδέλες και παξιμάδι που το συγκρατεί στο χέρι.
DSC03095

Η τρίτη φιγούρα φτιάχτηκε κυρίως με ηλεκτρολογικό υλικό. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν μια κλέμα για το κεφάλι, 2 led για μάτια, μια μικρή αντίσταση για στόμα, 2 πιάστρες καλωδίων για τον τοίχο για πόδια και για χέρια διάφορα ακροφύσια.

Σίγουρα δεν είναι για μικρά παιδιά, καθώς περιέχουν αντικείμενα που είναι μικρά και ίσως επικίνδυνα.
 
Θα ακολουθήσουν και άλλες.
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθρο10 κατασκευές με χαρτόνια που μπορείτε να κάνετε εύκολα μόνοι σας
Επόμενο άρθροΔιακόσμηση ξύλινου κουτιού με νερομπογιές (τεχνική ombre)
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια