Πάγκος εργασίας με περιστρεφόμενες βάσεις εργαλείων

0
 
πάγκος εργασίας με περιστρεφόμενες βάσεις εργαλείωνΤα εργαλεία πάγκου είναι πολύ χρηστικά αλλά και αρκετά δυσκίνητα. Συνήθως είτε έχουν αρκετά μεγάλο βάρος ή πρέπει να είναι στερεωμένα/βιδωμένα στο πάγκο. Έτσι αν υπάρχει έλλειψη χώρου . αυτό γίνεται ένα αρκετά σημαντικό πρόβλημα.
 
Μια πάρα πολύ έξυπνη ιδέα φιλοξενήθηκε πριν λίγες μέρες στο Instructables. Ένας περιστρεφόμενος πάγκος εργαστηρίου.  Αν και το κόστος κατασκευής δεν είναι μικρό, μπορεί να λύσει το πρόβλημα της έλλειψης χώρου, διπλασιάζοντας ουσιαστικά την επιφάνεια του πάγκου σας.
 
 peristrefomenospagos2
Αν και είναι αρκετά μεγάλη κατασκευή, δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη, ούτε απαιτεί κάποια εξειδικευμένα εργαλεία, παρά μόνο σωστό μέτρημα και κόψιμο των ξύλων. 
Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε, είναι αν κάποιο από τα εργαλεία που σκοπεύετε να στερεώσετε στο πάγκο, έχει πρόβλημα αν είναι αναποδογυρισμένο.
 
 peristrefomenospagos3
Περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες, μπορείτε να δείτε εδώ.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ kanenas@gmail.com) και επιλέξτε το κουτάκι «I'd rather post as a guest».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέρχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.