Ένας φορητός πάγκος εργασίας με πολλαπλές χρήσεις

0

Ο πάγκος εργασίας είναι το Α και το Ω σε κάθε εργαστήρι. Αν υπάρχει αρκετός χώρος μπορούμε να έχουμε ένα σταθερό πάγκο εργασίας μαζί με όλα τα απαραίτητα βοηθήματα. Αν όμως ο χώρος είναι περιορισμένος τι κάνουμε; Συνήθως όχι πολλά, αλλά ίσως υπάρχουν κάποιες λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν. Μία από αυτές είναι και ένας πολυμορφικός πάγκος εργασίας με πολλαπλές χρήσεις.  

πολυμορφικός πάγκος εργασίας

Ένας τέτοιος πάγκος είναι και αυτός που έχει δημιουργήσει o Timothy Wilmots, ένας νεαρός Βέλγος ξυλουργός με δική του ιστοσελίδα και ομώνυμο κανάλι στο youtube. Ο πάγκος είναι φορητός και μπορεί να μετατραπεί με μία κίνηση σε κανονικό πάγκο εργασίας, χαμηλό πάγκο εργασίαςκαρότσι μεταφοράς, όρθιο σταντ αποθήκευσης και πλάγιο σταντ για πλάκες ξυλείας. Παρότι υπάρχουν και άλλες παρόμοιες κατασκευές που συνδυάζουν κάποιες από αυτές τις χρήσεις, αυτή μάλλον είναι η πρώτη που συνδυάζει τόσα πολλά μαζί. 

Έτσι αυτή η κατασκευή μπορεί να είναι χρήσιμη και για όσους δεν έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα χώρου, απλά θέλουν να έχουν ένα -ή και περισσότερα- πολυχρηστικό βοήθημα. Η οικονομία στα υλικά είναι τεράστια και οι δυνατότητες πάρα πολλές. 

πολυμορφικός πάγκος εργασίας

Προφανώς η κατασκευή δεν είναι και τόσο εύκολη. Γιαυτό και ο δημιουργός, για όποιον θέλει να το αντιγράψει, εκτός από δύο βίντεο παρουσίασης έχει δημιουργήσει σχεδιαγράμματα με τα απαραίτητα υλικά και όλα τα στάδια της κατασκευής . Τα σχέδια είναι παραπάνω από 30 σελίδες και πωλούνται προς 9 ευρώ μέσω της σελίδας του δημιουργού. 

Η τιμή είναι πολύ λογική αλλά αν δεν θέλετε να δώσετε αυτό το ποσό, μπορεί να δείτε τα δύο βίντεο με την κατασκευή του πάγκου και να προσπαθήσετε να το αντιγράψετε από αυτά.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροReview: Επαναφορτιζόμενο πολυεργαλείο PARKSIDE PFBS 12 A1
Επόμενο άρθροReview: Jumper Ezbook 3, ένα αξιοπρεπές low-budget laptop
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια