Μια πολύ καλή και απλή ιδέα upcycling φιλοξενήθηκε πριν λίγες μέρες στο Make, από τον Jason Joel Smith. Φύλλα πλαστικού από πλαστικές σακούλες super market.
 
H διαδικασία κατασκευής είναι αρκετά απλή και εύκολη και δεν χρειάζεται κάποιο ιδιαίτερο εργαλείο, παρά μόνο ένα ηλεκτρικό σίδερο.
 
 2-1
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε τις σακούλες σε φύλλα (κόβοντας το πάνω και κάτω μέρος καθώς και τη μία πλαϊνή πλευρά) και να σιδερώσετε μαζί αρκετές σε μέτρια θερμοκρασία. 
 3-21
 
Η θερμότητα από το σίδερο θα τις κάνει να κολλήσουν μεταξύ τους και έτσι να κάνουν ένα ομοιογενές φύλλο. Όσο πιο πολλές χρησιμοποιήσετε τόσο πιο παχύ θα είναι το φύλλο.
 4-11
 
Αν το φύλλο έχει φουσκάλες ή δεν είναι αρκετά ομοιογενές μπορείτε να το βάλετε στο φούρνο ανάμεσα σε δύο λαμαρίνες με βάρος από πάνω.
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλη τη διαδικασία στο παρακάτω βίντεο
 
 
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΦτιάξτε γυαλόχαρτο δράπανου σε άξονα (Sanding mop)
Επόμενο άρθροΦτιάξτε χάλκινα ράφια με μία πολύ απλή τεχνική
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια