Μια πολύ καλή και απλή ιδέα upcycling φιλοξενήθηκε πριν λίγες μέρες στο Make, από τον Jason Joel Smith. Φύλλα πλαστικού από πλαστικές σακούλες super market.
 
H διαδικασία κατασκευής είναι αρκετά απλή και εύκολη και δεν χρειάζεται κάποιο ιδιαίτερο εργαλείο, παρά μόνο ένα ηλεκτρικό σίδερο.
 
 2-1
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε τις σακούλες σε φύλλα (κόβοντας το πάνω και κάτω μέρος καθώς και τη μία πλαϊνή πλευρά) και να σιδερώσετε μαζί αρκετές σε μέτρια θερμοκρασία. 
 3-21
 
Η θερμότητα από το σίδερο θα τις κάνει να κολλήσουν μεταξύ τους και έτσι να κάνουν ένα ομοιογενές φύλλο. Όσο πιο πολλές χρησιμοποιήσετε τόσο πιο παχύ θα είναι το φύλλο.
 4-11
 
Αν το φύλλο έχει φουσκάλες ή δεν είναι αρκετά ομοιογενές μπορείτε να το βάλετε στο φούρνο ανάμεσα σε δύο λαμαρίνες με βάρος από πάνω.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλη τη διαδικασία στο παρακάτω βίντεο
 
 

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.