Τραπεζάκι από συρτάρια

0
Μια πολύ όμορφη ιδέα είναι να φτιάξετε τραπεζάκι από παλιά συρτάρια. Είναι αρκετά πρακτικό, πολύ πρωτότυπο και αρκετά καλαίσθητο.
Η κατασκευή του είναι πολύ εύκολη και ουσιαστικά το μόνο που χρειάζεται είναι να ενώσετε μαζί τα δύο (η περισσότερα) συρτάρια και να κολλήσετε τα πόδια. Στο συγκεκριμένο χρησιμοποιήθηκαν ξύλινα κωνικά πόδια για πιο vintage στυλ αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι πόδια έχετε διαθέσιμα.
 
Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι η βάση των συρταριών, καθώς τις περισσότερες φορές η βάση είναι από πολύ λεπτή μοριοσανίδα και έτσι δεν έχει μεγάλες αντοχές και κυρτώνει εύκολα με το βάρος. Έτσι αν έχετε τέτοια συρτάρια καλό είναι να τα ενισχύσετε με κρυφά δοκαράκια από κάτω.
 
Αν τα συρτάρια είναι από μελαμίνη και θέλετε να τους αλλάξετε χρώμα, τότε θα πρέπει ή να χρησιμοποιήσετε ειδικό αστάρι για μελαμίνη ή μεταλλικό αστάρι για να πιάσει καλύτερα το χρώμα. 
 
Μπορείτε να δείτε την αρχική δημοσίευση εδώ (είναι στα Βραζιλιάνικα)
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροBodhi Linux 2.4, μία από τις καλύτερες διανομές Linux για Netbook και Laptops
Επόμενο άρθροEasy2boot, μια εφαρμογή για να φτιάχνετε multiboot USB

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός (αν και απαιτείται email, δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε το πραγματικό σας email για να δημοσιευθεί το σχόλιο).
Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
Υβριστικά ή spam σχόλια δεν δημοσιεύονται!

Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια