Ένα DIY γραφείο με πρωτότυπους οδηγούς για συρτάρια

0
diy ξύλινο γραφείο

Αν θέλετε να φτιάξετε ξύλινα συρτάρια και δεν σας αρέσουν οι μεταλλικοί οδηγοί, τότε εκτός από την κλασσική λύση με τα τετράγωνα πηχάκια, ίσως υπάρχει και άλλη μία λύση. Οδηγοί για συρτάρια από ξύλινες καβίλιες. Η ιδέα φαίνεται να ανήκει σε μία νεαρή Youtuber [3x3Custom – Tamar], η οποία χρησιμοποίησε αυτή την τεχνική για να κατασκευάσει τα συρτάρια σε ένα πολύ όμορφο γραφείο. 

οδηγοί για συρτάρια με καβίλιες

Η λογική είναι ακριβώς ίδια με αυτή τη τα τετράγωνα πηχάκια, με τη μόνη διαφορά ότι αντί για τετράγωνα πηχάκια, επέλεξε ξύλινες καβίλιες του μέτρου. Φυσικά για να γίνει το “θηλυκό” μέρος του οδηγού απαιτείται ρούτερ με ειδικό bit για ημικύκλιο.

Παρά την αυξημένη δυσκολία, αυτή η τεχνική δείχνει πολύ χρήσιμη, καθώς όπως φαίνεται και από το παραπάνω βίντεο, τα συρτάρια κυλάνε πολύ πιο ομαλά από ότι συνήθως. Ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να βρει κάποιος φθηνές καβίλιες/βέργες του μέτρου, που όμως να είναι και απολύτως ίσιες. Βέβαια υπάρχει και η δυνατότητα να τις φτιάξετε μόνοι σας, ακολουθώντας αυτήν την τεχνική.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροMAKERphone, ένα κινητό τηλέφωνο που το φτιάχνετε μόνοι σας
Επόμενο άρθροReview: Alfawise B7 Pro, ένα αξιόλογο smartband με έγχρωμη οθόνη
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια