Μίνι DIY μπάρμπεκιου από κονσερβοκούτι

0
diy μπάρμπεκιου

Τα DIY μπάρμπεκιου από βαρέλια και θερμοσίφωνες είναι μία κλασσική πατέντα που σίγουρα την έχετε δει σε αρκετές αυλές. Μία μίνι παραλλαγή αυτού του σχεδίου είναι και το DIY μπάρμπεκιου από κονσερβοκούτι. Η ιδέα κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό στο διαδίκτυο, αν και οι περισσότερες κατασκευές ήταν με κουτάκια αλουμινίου. To βίντεο με την εκδοχή από κουτάκι κονσέρβας το αλιεύσαμε από το κανάλι MrUseful στο Youtube. Το κουτάκι κονσέρβας είναι -θεωρητικά τουλάχιστον- καταλληλότερο για μίνι μπάρμπεκιου, καθώς και πιο ανθεκτικό είναι και δεν είναι βαμμένο. 

DIY μπάρμπεκιου

Σίγουρα λόγω μεγέθους μπορεί να μην είναι και τόσο πρακτικό, όμως η κατασκευή είναι εξαιρετικά απλή και μπορεί να δώσει μία ευχάριστη νότα σε ένα βραδάκι στο μπαλκόνι ή σε μία παιδική γιορτή. Το μόνο που πρέπει να δώσετε προσοχή είναι η σχάρα, τα παξιμάδια και οτιδήποτε έρχεται σε άμεση επαφή με τη φωτιά πρέπει να είναι ανοξείδωτα και όχι γαλβανιζέ ή βαμμένα.  

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.