Ένα λίγο διαφορετικό industrial σκαμπό, παρουσιάζεται στο Youtube από τον Ρώσο δημιουργό Evgeniy Budilov. To κάθισμα του σκαμπό είναι φτιαγμένο από γαλβανιζέ παξιμάδια, τα οποία έχουν συγκολληθεί με ηλεκτροσυγκόλληση, ενώ για τα πόδια έχουν χρησιμοποιηθεί κοινές μπετόβεργες.

diy industrial σκαμπό

Σίγουρα δεν είναι εντελώς πρωτότυπο σχέδιο, αφού αρκετοί έχουν χρησιμοποιήσει ξανά παξιμάδια για να δημιουργήσουν κάθισμα ή τραπεζάκι, αλλά ο συνδυασμός των υλικών καθώς και το τελικό αποτέλεσμα, δείχνει λίγο καλύτερο σε αυτό το σκαμπό με παξιμάδια.

Δεν υπάρχουν πολλά τα οποία μπορεί να πει κάποιος για την κατασκευή, εκτός από την χρήση μίας μεταλλικής λάμας για κολάρο, που συγκρατεί και τα παξιμάδια μεταξύ τους, αλλά και το ότι χρησιμοποίησε ηλεκτροσυγκόλληση μόνο από την μία πλευρά των παξιμαδιών. Αυτό είχε διπλό αντίκτυπο στο τελικό αποτέλεσμα. Έτσι και η μία πλευρά – η πάνω-  είναι εντελώς καθαρή αλλά και δημιουργήθηκε μία καμπύλη στο κάθισμα.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο, αναλυτικά την διαδικασία κατασκευής από τον δημιουργό, ενώ αν θέλετε να δείτε και ένα ακόμα diy industrial σκαμπό, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑυτοσχέδιος ξύλινος ναυπηγικός σφιγκτήρας (Νορβηγικός)
Επόμενο άρθρο3D εκτυπωτής τώρα και για κρέπα
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια