Ο Ολλανδός καλλιτέχνης Jeroen van Kesteren, εμπνευσμένος από την steampunk και dieselpunk φιλοσοφία, δημιουργεί πανέμορφα αερόπλοια χρησιμοποιώντας απλό χαρτόνι και φύλλα αλουμινίου.

Η συλλογή με τα έργα που έχει δημιουργήσει ονομάζεται «Orphanage of lost adventures»  και την παρουσιάζει μέσω του λογαριασμού του στο Pinterest.

Κάθε έργο έχει διαστάσεις περίπου 50 χ 50 εκατοστά και απαιτεί αρκετούς μήνες προεργασίας και κατασκευής. 

Το τελικό αποτέλεσμα  είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς, ότι τα μόνα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν διάφορα είδη χαρτιού, κοινό χαρτόνι και φύλλα αλουμινίου.

 

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.