Τα μοντέρνα κινητά έχουν τέτοιες δυνατότητες που μπορούν να τρέξουν άνετα μοντέρνα παιχνίδια δράσης, όπως για παράδειγμα παιχνίδια οδήγησης. Βέβαια επειδή δεν έχουν πληκτρολόγιο ή χειριστήριο, αν χρησιμοποιήσετε μόνο το ενσωματωμένο γυροσκόπιο του κινητού για την οδήγηση, δεν θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε ένα σωστό γύρο στη πίστα. Στο αρκετά δημοφιλές κανάλι Q του youtube, υπάρχει ένα βίντεο το οποίο δείχνει πως μπορείτε να φτιάξετε ένα χειριστήριο τιμονιού για το κινητό, από απλό χαρτόνι συσκευασίας.

diy χειριστήριο για κινητό

H κατασκευή είναι πολύ απλή και γρήγορη. Τα μόνα εργαλεία που χρειάζονται είναι ένα κοπίδι και ένα πιστόλι σιλικόνης (θερμικό), ενώ το μόνο υλικό εκτός από το χαρτόνι, είναι ένα μεταλλικό αντικείμενο που θα χρησιμοποιηθεί σαν άξονας. Στο βίντεο χρησιμοποιήθηκε μία απλή αλκαλική μπαταρία ΑΑ, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κάποια χοντρή βίδα ή κάποια μεταλλική ράβδος.

Σκληρό χαρτόνι μπορείτε να βρείτε δωρεάν από παλιές κούτες ή να αγοράσετε από καταστήματα αποθήκης/χαρτικών. Είναι αρκετά οικονομικό υλικό και πωλείται σε φύλλα. Το θερμικό πιστόλι σιλικόνης είναι αρκετά οικονομικό και μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα καταστήματα με εργαλεία ή χειροτεχνίες, ακόμα και με λιγότερο από 10 ευρώ.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροReview: Οικονομικός laser εκτυπωτής Lexmark MS312DN
Επόμενο άρθροDIY ρετρό φωτογραφική δημιουργεί αυτόματα GIF και τα ανεβάζει στο διαδίκτυο

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός (αν και απαιτείται email, δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε το πραγματικό σας email για να δημοσιευθεί το σχόλιο).
Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
Υβριστικά ή spam σχόλια δεν δημοσιεύονται!

Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια