Ο Lee Yae Hyo είναι ένας πολύ βραβευμένος Νότιο-Κορεάτης καλλιτέχνης, ο οποίος έχει γίνει διάσημος από τα εντελώς πρωτότυπα και μοναδικά έργα τα οποία δημιουργεί. Ανάμεσα σε αυτά είναι και μία σειρά από γλυπτά, φτιαγμένα με ξύλο και πρόκες.

τεχνική καρβουνιάσματος κορμούΒέβαια, αν ήταν απλώς έργα με ξύλο και καρφιά δεν θα ήταν κάτι εντελώς πρωτότυπο, καθώς αρκετοί έχουν πειραματιστεί με αυτή την τεχνική. Αυτό που κάνει τα έργα του Lee Yae Hyo να ξεχωρίζουν, είναι ότι τα ξύλα που χρησιμοποιεί είναι καρβουνιασμένα ενώ όλες οι πρόκες λυγισμένες.

Έτσι η αντίθεση ανάμεσα στο ατσάλι και το καρβουνιασμένο ξύλο, είναι πολύ πιο έντονη, ενώ με τις λυγισμένες πρόκες, καταφέρνει να έχει μία πολύ πιο καλή αναπαράσταση των σχεδίων πάνω στο ξύλο, από ότι θα είχε αν χρησιμοποιούσε ίσιες.

Πρωτότυπα έργα με καρβουνιασμένο ξύλο και πρόκεςΜπορείτε να δείτε όλα του τα έργα στην προσωπική του ιστοσελίδα, πατώντας εδώ

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.