παχύφυτα από βιτρώ γυαλίΗ Lesley Green είναι μία Αμερικανίδα δημιουργός με έδρα το Brooklyn της Νέας Υόρκης. Ασχολείται κυρίως με έργα τα οποία δημιουργεί από υαλογράφηματα ή όπως είναι πολύ πιο γνωστά, βιτρό. Βιτρό, για όσους δεν γνωρίζουν, ονομάζεται το διάφανο χρωματισμένο γυαλί, αν και οι περισσότεροι το έχουν συνδυάσει με τα περίτεχνα σχέδια από βιτρό γυαλί, στα παράθυρα των εκκλησιών.

Ο χρωματισμός στο γυαλί γίνεται κατά την διαδικασία παρασκευής του, με την χρήση μεταλλικών αλάτων, τα οποία ευθύνονται για τα τελικά χρώματα που παίρνει το γυαλί. 

παχύφυτα από βιτρώ γυαλίΤο studio το οποίο έχει ιδρύσει, ονομάζεται Bespoke Glass και μέχρι στιγμής έχει δημιουργήσει 100αδες διαφορετικά σχέδια από βιτρό γυαλί. Κάποια από τα τελευταία της έργα, είχαν σαν θέμα τα παχύφυτα και πραγματικά το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

παχύφυτα από βιτρώ γυαλί

Etsy

Όλα τα έργα της πωλούνται μέσω του καταστήματός της στο Etsy και σημειώνουν τεράστια επιτυχία. Αυτή τη στιγμή έχει σχεδόν 1000 επιτυχείς πωλήσεις και όλο το απόθεμα της  έχει εξαντληθεί.


Αν θέλετε να δείτε αναλυτικά όλα τα έργα της, μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική της ιστοσελίδα ή τον λογαριασμό της στο instagram όπου ανεβάζει πάντα όλα της τα έργα.


Διαφήμιση
ΠΗΓΗBespoke Glass
Προηγούμενο άρθροOverGrive : Linux desktop client για αυτόματο sync σε Google Drive
Επόμενο άρθροΟλόκληρο το σύμπαν κλεισμένο μέσα σε μία γυάλινη σφαίρα

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός (αν και απαιτείται email, δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε το πραγματικό σας email για να δημοσιευθεί το σχόλιο).
Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
Υβριστικά ή spam σχόλια δεν δημοσιεύονται!

Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια