Μοναδικά σκαλιστά γλυπτά σε ξυλουργικά μολύβια

0
Τα έργα τέχνης φτιαγμένα από μολύβια δεν είναι κάτι τελείως πρωτότυπο. Αρκετοί καλλιτέχνες ασχολούνται με αυτό το είδος τέχνης. Η Cindy Chinn είναι μια από αυτούς, που εκτός των άλλων δημιουργιών της, έχει ασχοληθεί αρκετά με σκαλιστά έργα πάνω σε μολύβι. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει λίγο από τους υπόλοιπους είναι ότι χρησιμοποιεί ξυλουργικά μολύβια.
 

 

Τα ξυλουργικά μολύβια, για όσους δεν γνωρίζουν, δεν είναι κυκλικά όπως τα κοινά μολύβια, αλλά έχουν σχήμα οβάλ, ώστε να κάθεται καλύτερα στο αυτί αλλά και να μην γυρνάει όταν το αφήνουμε σε επίπεδη επιφάνεια. Εκτός αυτού, έχουν και αρκετά μεγαλύτερη και λίγο σκληρότερη μύτη από το κοινό μολύβι, κάνοντας έτσι το σκάλισμα λίγο πιο εύκολο.

 

Τα έργα της Cindy Chinn, δεν έχουν ως πεδίο δημιουργία μόνο την μύτη του μολυβιού, αλλά πολλές φορές και ολόκληρο το μολύβι, φτιάχνοντας έτσι ακόμα πιο μοναδικές απεικονίσεις.

 

Μπορείτε να δείτε όλα τα έργα της, στην προσωπική της ιστοσελίδα πατώντας εδώ ή ακόμα και να αγοράσετε κάποιο από αυτά στην σελίδα της στο Etsy.

 

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.