Μοναδικά σκαλιστά γλυπτά σε ξυλουργικά μολύβια

0

Τα έργα τέχνης φτιαγμένα από μολύβια, δεν είναι κάτι πρωτότυπο. Αρκετοί καλλιτέχνες ασχολούνται με αυτό το είδος τέχνης. Η Cindy Chinn είναι μια από αυτούς, που εκτός των άλλων δημιουργιών της, έχει ασχοληθεί αρκετά με σκαλιστά έργα πάνω σε μολύβι. Η κύρια διαφορά της με τους πιο πολλούς είναι ότι χρησιμοποιεί ξυλουργικά μολύβια.


Τα ξυλουργικά μολύβια, για όσους δεν γνωρίζουν, δεν είναι κυκλικά όπως τα κοινά μολύβια, αλλά έχουν σχήμα οβάλ, ώστε να κάθεται καλύτερα στο αυτί αλλά και να μην γυρνάει όταν το αφήνουμε σε επίπεδη επιφάνεια. Εκτός αυτού, έχει και αρκετά μεγαλύτερη και λίγο σκληρότερη μύτη από το κοινό μολύβι, κάνοντας έτσι πιο εύκολο το σκάλισμα.

Τα έργα της Cindy Chinn, δεν έχουν ως πεδίο δημιουργία μόνο την μύτη του μολυβιού, αλλά πολλές φορές και ολόκληρο το μολύβι, φτιάχνοντας έτσι ακόμα πιο μοναδικές απεικονίσεις.

Μπορείτε να δείτε όλα τα έργα της, στην προσωπική της ιστοσελίδα εδώ ή ακόμα και να αγοράσετε κάποιο από αυτά στην σελίδα της στο Etsy.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ kanenas@gmail.com) και επιλέξτε το κουτάκι «I'd rather post as a guest».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέρχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.