Ξύλινη τριγωνική ραφιέρα τοίχου

0
 
Μια αρκετά πρωτότυπη ιδέα είναι να φτιάξετε μια τριγωνική ραφιέρα. Μπορεί να φαίνεται δύσκολη κατασκευή αλλά δεν είναι. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι το σωστό μέτρημα και οι σωστές φαλτσοκοπές ( αν τις κάνετε μόνοι σας).
 
Όλα τα ξύλα είναι κομμένα και στις 2 άκρες υπό γωνία 30 μοιρών και είναι ενωμένα κατάλληλα. Η συνθέσεις που μπορείτε να δημιουργήσετε είναι απεριόριστες κάνοντας εσωτερικά και εξωτερικά τρίγωνα.
 
 
Καλό είναι η σύνθεση να είναι από μασίφ ξύλο και όχι από κάποιο είδος μοριοσανίδας, επειδή λόγω της μη ύπαρξης πλάτης μπορεί να σας “καθίσει” με το καιρό.
 
Το πιο δύσκολο κομμάτι στην όλη κατασκευή είναι το κρέμασμα στο τοίχο, χωρίς να φαίνονται τα ούπατ και οι βίδες. 
 
Περισσότερες φωτογραφίες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στη ιστοσελίδα whimsydarling.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.