Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες λόγω Covid-19 όλοι ψάχνουν να βρουν τρόπους για να κάνουν πιο ασφαλή τα καταστήματα όπου προσέρχεται κόσμος. Ένα από τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν είναι τα ψυγεία με πόρτες όπου ο πελάτης πρέπει να ανοίγει τις πόρτες με το χέρι για να πάρει κάτι από το ψυγείο. Μία πολύ απλή λύση σε αυτό το πρόβλημα παρουσιάστηκε σε ένα βίντεο από την μακρινή Ιαπωνία, όπου καταστηματάρχες έχουν προσαρμόσει ειδικές λαβές για τα πόδια πάνω στις πόρτες των ψυγείων ώστε ο πελάτης να ανοίγει τις πόρτες με το πόδι και όχι με το χέρι.

Αυτές οι λαβές είναι από αλουμίνιο και απλώς έχουν στερεωθεί πάνω στο κάτω μέρος από τις πόρτες των ψυγείων. Οι συγκεκριμένες λαβές είναι για πόρτες που ανοίγουν προς τα έξω αλλά μπορούν να γίνουν και για συρόμενες.

Το πιο θετικό είναι ότι δεν χρειάζεται να τις παραγγείλετε από Ιαπωνία ή Κίνα, καθώς μπορεί να τις φτιάξει μέσα σε λίγα λεπτά οποιοδήποτε μηχανουργείο ή κατάστημα εμπορίας μετάλλων έχει στράντζα (σχεδόν όλα) με πολύ μικρό κόστος.

Πραγματικά πολύ απλή και έξυπνη ιδέα που ίσως θα πρέπει να διαδοθεί ώστε να αρχίσει να εφαρμόζεται νόμιμα και στην χώρα μας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός (αν και απαιτείται email, δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε το πραγματικό σας email για να δημοσιευθεί το σχόλιο).
Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
Υβριστικά ή spam σχόλια δεν δημοσιεύονται!

avatar
5000
  Εγγραφείτε  
Ειδοποίηση από