Αν έχετε μία παλιά μεταλλική βαλίτσα ή ίσως και κάποιο μεταλλικό μπαούλο και θέλετε να τους δώσετε νέα ζωή, τότε αυτή η κατασκευή της Laura Kampf είναι ότι πρέπει. Ένα DIY μίνι bar, φτιαγμένο από μία παλιά, μεταλλική βαλίτσα. 

metaliki valitsa

Η βαλίτσα που χρησιμοποίησε η Laura Kampf είναι η κλασσική βαλίτσα βαρέος τύπου, που χρησιμοποιείται συνήθως για την μεταφορά εργαλείων και μηχανημάτων. Όμως, λογικά το ίδιο όμορφο αποτέλεσμα μπορεί να έχει και μία δερμάτινη βαλίτσα ή και ένα ξύλινο μπαούλο.

shaper origin

Η κατασκευή είχε κάποιες ιδιαιτερότητες. Μία από αυτές ήταν και αυτό το “περίεργο” ρούτερ που χρησιμοποίησε η δημιουργός. Πρόκειται για το shaper origin, που είχαμε παρουσιάσει και σε ένα παλαιότερο άρθρο. Ένα πολύ καινοτόμο εργαλείο, που μπορεί να συνδυάζει εφαρμογές CNC σε ένα ρούτερ χειρός.

Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα δείτε μέσα από το πολύ όμορφο βίντεο της δημιουργού.

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροReview: Έξυπνο πολύπριζο Houzetek SA-P402A
Επόμενο άρθροΑναστήστε ένα αρχαίο laptop με λίγα μόνο ευρώ
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια