Οι παραλλαγές της κλασσικής Monopoly δεν είναι κάτι πρωτότυπο. Ακόμα και η ίδια η εταιρία, που έχει τα δικαιώματα αυτού του δημοφιλούς επιτραπέζιου παιχνιδιού, έχει κατά καιρούς μερικές κυκλοφορήσει διάφορες εναλλακτικές εκδόσεις. Όμως αυτές που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι οι κατασκευές από φαν. Πριν αρκετό καιρό είχαμε δει μία DIY Monopoly εμπνευσμένη από τον Άρχοντα των Δακτυλιδιών. Τώρα θα δούμε μία ακόμα καλύτερη παραλλαγή, που έχει σαν θέμα την σειρά ταινιών “Πόλεμος των Άστρων”.

Η κατασκευή ανήκει στον χρήστη Mikael Mikkelson από το Instructables και δημοσιεύτηκε λίγες ημέρες πριν, ανήμερα της παγκόσμιας μέρας του Star Wars, στης 4 Μάη. Δεν πρόκειται για μία απλή μετατροπή των ονομάτων, αλλά  ίσως είναι μία από τις καλύτερες DIY εκδοχές της Monopoly που υπάρχει στο διαδίκτυο.

Ακόμα και οι κάρτες για τις ιδιοκτησίες είναι αρκετά προσεγμένες.

 

Ο ίδιος επένδυσε αρκετό χρόνο ώστε να αντιστοιχήσει όλα τα στοιχεία της κλασσικής Μονόπολυ στην Star Wars εκδοχή και πρόσεξε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, με σεβασμό στην μυθολογία των ταινιών.

 Star Wars Monopoly
Το τελικό template για την Star Wars Monopoly

 

Σχεδόν όλα τα κομμάτια της κατασκευής έγιναν σε ένα μεγάλο CNC με λέιζερ, οπότε το μόνο δύσκολο κομμάτι ήταν η σχεδίαση στον υπολογιστή. 

Δείτε όλη την κατασκευή στο Instructables πατώντας εδώ. ενώ αν θέλετε να δείτε και άλλες κατασκευές εμπνευσμένες από το Star Wars μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΈχει κολλήσει το κινητό σε λειτουργία ακουστικών; Δείτε πως θα το διορθώσετε
Επόμενο άρθροDIY αυτόματος κάδος στίλβωσης με αδρανή υλικά
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια