Ένα DIY γραφείο που παντρεύει το ρουστίκ με το industrial (video)

0
DIY ρουστίκ γραφείο

Το rustic και το industrial είναι δύο πολύ δημοφιλή στυλ διακόσμησης. Συνήθως δεν «παντρεύονται» εύκολα, αλλά όταν γίνεται αυτό μπορεί τα αποτελέσματα να είναι πολύ όμορφα. Μία τέτοια περίπτωση είναι και το DIY γραφείο από το κανάλι του youtube Α Modern Maker.

Ο σκελετός του γραφείου είναι φτιαγμένος από κόντρα πλακέ, ενώ τα πόδια από μεγάλες σιδηρογωνίες. Αυτό που δίνει ιδιαίτερη ομορφιά και το κάνει να ξεχωρίζει είναι το μωσαϊκό από κομμάτια ξυλείας διαφορετικής απόχρωσης, που υπάρχει σαν εξωτερική επένδυση.

Στην πραγματικότητα τα κομμάτια που επέλεξε ο δημιουργός στο βίντεο είναι όλα ίδια, απλώς έχει χρησιμοποιήσει μία τεχνική παλαίωσης με έγχρωμα βερνίκια εμποτισμού.

Οι τρύπες στις σιδηρογωνίες είναι φρεζαρισμένες ώστε να βυθίζονται τα στριφώνια. Πάνω από τα στριφώνια κολλήθηκαν κομμένα κεφάλι από κασονόβιδες.

Μία όμορφη λεπτομέρεια είναι ότι χρησιμοποίησε κεφάλια από κασονόβιδες για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση της παλιά σφυρήλατης πρόκας (τύπου καμπαρά).

Δείτε αναλυτικά όλη τη διαδικασία κατασκευής στο παρακάτω βίντεο. Αν θέλετε να δείτε περισσότερες κατασκευές ή ιδέες για γραφεία μπορείτε να πατήσετε εδώ.

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροTritium, ένας ακόμη Raspberry-κλώνος
Επόμενο άρθροReview: Orico MH4U, ένα διάφανο USB 3.0 hub
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια