Υπάρχουν αρκετά είδη εργαλειοθηκών στην αγορά. Το κάθε είδος, έχει ξεχωριστή χρήση και διαφορετικά πλεονεκτήματα. Ένα είδος που δεν είναι και τόσο διαδεδομένο στη χώρα μας, είναι και οι ευλύγιστες θήκες εργαλείων, που συνήθως συγκρατούν τα εργαλεία με μαγνητισμό. Συνήθως είναι υφασμάτινες και έχουν το μειονέκτημα ότι συγκρατούν μόνο μεταλλικά αντικείμενα. Όμως ένας πρώην μηχανικός αεροπλάνων F-16, δημιούργησε ίσως την πιο χρηστική θήκη εργαλείων που έχει κυκλοφορήσει ποτέ.

θήκη εργαλείων με απίστευτη πρόσφυση
Η απίστευτη πρόσφυση που έχει η GrypMat, φαίνεται να επιτρέπει ακόμα και σε ένα κινητό να μείνει σταθερό της, σε κάθετη θέση.

Η θήκη αυτή ονομάζεται Grypmat και είναι ταυτόχρονα και ευλύγιστη αλλά και στιβαρή. Είναι φτιαγμένη από ένα ειδικό μείγμα σιλικόνης, το οποίο έχει την ικανότητα να έχει απίστευτη πρόσφυση. Έτσι μπορεί να συγκρατεί οποιοδήποτε αντικείμενο, ακόμα και σε κάθετες επιφάνειες.

grypmat εργαλειοθήκηΤο ότι είναι ευλύγιστη, της επιτρέπει να την τοποθετήσετε σε οποιαδήποτε επιφάνεια θέλετε, ακόμα και κυρτή (όπως πχ το φτερό ενός αυτοκινήτου).

Ανθεκτικό σε χημικά και λίπη

Σύμφωνα με τον δημιουργό της, είναι αρκετά ανθεκτική σε χημικά, ενώ μπορεί να καθαριστεί εύκολα από γράσα και λίπη, μόνο με ένα στεγνό πανί. Έτσι είναι ιδανική για γκαράζ και κάθε είδους εργαστήριο.

Χρηματοδότηση μέσω του Kickstarter

Η Grypmat, όπως και πολλά αντίστοιχα καινοτόμα προϊόντα, επέλεξε την πλατφόρμα crowdfunding του Kickstarter, για να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα κεφάλαια. Παρότι απομένουν ακόμα αρκετά μέρες μέχρι την ολοκλήρωση της καμπάνιας, έχει υπέρ-συμπληρώσει το απαιτούμενο κεφάλαιο, οπότε η χρηματοδότηση θεωρείται επιτυχής και αναμένεται να προχωρήσει στην ολοκλήρωσή του.

Πολύ θελκτική τιμή, αλλά θέλει προσοχή

Η τιμή του είναι αρκετά καλή. Το Grypat ξεκινάει από τα 30 δολάρια για το μικρό μέγεθος και φτάνει 70 για το πιο μεγάλο.

Μπορεί να μην φαίνονται και λίγα, αλλά αν κάνει όσα υπόσχεται, τα αξίζει και με το παραπάνω.

Βέβαια, κάτι που θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας, είναι ότι κατά 99% η αποστολή θα γίνει από χώρα που δεν ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οπότε θα πρέπει να έχετε στο νου σας, το ενδεχόμενο τελωνείου και δασμών. Λογικά κάποια στιγμή στο μέλλον θα κυκλοφορήσει και στην Ευρωπαϊκή αγορά, πιθανότατα από το Αγγλικό Amazon.

Πάντως, αν δεν θέλετε να περιμένετε μερικούς μήνες, ή δεν θέλετε να ασχοληθείτε με τελωνεία, μπορείτε να αγοράσετε το μεσαίο μέγεθος από το Αμερικάνικο Amazon, με περίπου 90 δολάρια το ένα (μαζί με δασμούς και έξοδα αποστολής).

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροUnboxing – Κρουστικό δράπανο PARKSIDE PSBM 500 C4
Επόμενο άρθροOrange Pi PC, ένα οικονομικό Development Board με καλές επιδόσεις
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια