Μοναδικά γλυπτά από βιβλία

0

μοναδικά γλυπτά από βιβλία

 

Η Αμερικανίδα καλλιτέχνης Jacqueline Rush Lee είναι μια γλύπτρια που φιλοτεχνεί αποκλειστικά έργα που έχουν ως βασικό θέμα τα βιβλία. Στην -σχεδόν- 20ετή καριέρα της, έχει δημιουργήσει αρκετές συλλογές με γλυπτά από βιβλία. Παρότι όμως όλα τα έργα της είναι φτιαγμένα αποκλειστικά από βιβλία, έχει εξερευνήσει πολλές διαφορετικές μεθόδους και τεχνικές, ώστε κάθε έργο της να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

nous2-jpg-alternative-websiteΚαι αν δείτε μερικά μόνο έργα, από την αρκετά μεγάλη συλλογή της, θα το διαπιστώσετε μόνοι σας. 

Αν θέλετε να δείτε περισσότερα έργα και πληροφορίες, μπορείτε να επισκευθείτε την προσωπική ιστοσελίδα της, πατώντας εδώ.
Αν ενδιαφέρεστε για αυτού του είδους την τέχνη και θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αγοράσετε αυτό το βιβλίο, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και έργα της Jacqueline Rush Lee.
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠως διατηρούμε τις κολοκύθες όσο πιο πολύ γίνεται
Επόμενο άρθροRansomware – Πως μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια