Μοναδικά γλυπτά από βιβλία

0

μοναδικά γλυπτά από βιβλία

 

Η Αμερικανίδα καλλιτέχνης Jacqueline Rush Lee είναι μια γλύπτρια που φιλοτεχνεί αποκλειστικά έργα που έχουν ως βασικό θέμα τα βιβλία. Στην -σχεδόν- 20ετή καριέρα της, έχει δημιουργήσει αρκετές συλλογές με γλυπτά από βιβλία. Παρότι όμως όλα τα έργα της είναι φτιαγμένα αποκλειστικά από βιβλία, έχει εξερευνήσει πολλές διαφορετικές μεθόδους και τεχνικές, ώστε κάθε έργο της να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

nous2-jpg-alternative-websiteΚαι αν δείτε μερικά μόνο έργα, από την αρκετά μεγάλη συλλογή της, θα το διαπιστώσετε μόνοι σας. 

Αν θέλετε να δείτε περισσότερα έργα και πληροφορίες, μπορείτε να επισκευθείτε την προσωπική ιστοσελίδα της, πατώντας εδώ.
Αν ενδιαφέρεστε για αυτού του είδους την τέχνη και θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αγοράσετε αυτό το βιβλίο, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και έργα της Jacqueline Rush Lee.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.