Εντυπωσιακές ξύλινες σκαλιστές κουτάλες

0
 
Εντυπωσιακές ξύλινες σκαλιστές κουτάλες από τον Giles NewmanΗ ξύλινη κουτάλα θεωρείται από αρκετούς ότι είναι η πιο εύκολη σκαλιστή κατασκευή. Δεν χρειάζεται μεγάλα κομμάτια ξύλου, μπορεί να γίνει ακόμα και με ένα μικρό κυρτό μαχαίρι και μικρές ατέλειες δεν έχουν και τόσο σημασία.
 
Carving-by-Giles-Newman-2016-103Αυτό δεν σημαίνει φυσικά, ότι όλες οι ξύλινες σκαλιστές κουτάλες είναι απλές και εύκολες στην κατασκευή. Όπως αυτές που φτιάχνει ο Giles Newman, ένας Βρετανός καλλιτέχνης που ασχολείται κυρίως με την ξυλογλυπτική.
 
Carving-by-Giles-Newman-2016-106Οι ξύλινες σκαλιστές κουτάλες του κύριου Newman, δεν είναι ένα απλό εξάρτημα κουζίνας, αλλά πραγματικά έργα τέχνης. Η κάθε λαβή, στις ξύλινες κουτάλες που έχει δημιουργήσει, είναι ένα πανέμορφο ξυλόγλυπτο με μοναδικά σχέδια.
 
Εντυπωσιακές ξύλινες σκαλιστές κουτάλες από τον Giles NewmanΜε τα έργα του, μετατρέπει ένα καθημερινό αντικείμενο που είχε απλή πρακτική χρήση, σε ένα κάτι εντελώς ξεχωριστό που κοσμεί κάθε κουζίνα και όχι μόνο.
 
Εντυπωσιακές ξύλινες σκαλιστές κουτάλες από τον Giles NewmanΤα έργα του πωλούνται μέσω της σελίδας του στο Etsy και αν και δεν είναι και τόσο φτηνά (150-200 ευρώ το κάθε κομμάτι), τα περισσότερα έχουν εξαντληθεί, καθώς είναι πρωτότυπα (δηλαδή κάθε σχέδιο έχει ένα μοναδικό κομμάτι).
 

 Selection_133

 

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.