Γωνιακός σφιγκτήρας Powerfix PWS 2A1

  0
  γωνιακός σφιγκτήρας Powerfix

  Στην αγορά κυκλοφορούν διάφοροι γωνιακοί σφιγκτήρες. Οι περισσότεροι είναι για κάθετη σύνδεση γωνίας. Ο συγκεκριμένος γωνιακός σφιγκτήρας Powerfix έχει διπλή χρήση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για γωνιακή σύνδεση αλλά και για σύνδεση Τ. Ειδικά η σύνδεση Τ είναι ο μοναδικός λόγος για να αγοράσει κάποιος έναν τέτοιο σφιγκτήρα, καθώς οι κλασσικοί γωνιακοί σφιγκτήρες, εφόσον θέλετε μόνο γωνιακή σύνδεση, είναι πολύ πιο βολικοί.

  To κόστος του ήταν 7.99 και αγοράστηκε από κατάστημα Lidl, τα οποία πωλούν αποκλειστικά τα προϊόντα Powerfix στην χώρα μας.

  Όμως αν θέλετε σύνδεση σε σχήμα Τ η αγορά ενός τέτοιου σφιγκτήρα είναι μονόδρομος. O συγκεκριμένος σφιγκτήρας κάνει την κατά μήκους κάθετη κόλληση ή ένωση παιχνιδάκι. 

  Ο ένας από τους δύο μεταλλικούς σφιγκτήρες τύπου C, που υπάρχουν στην συσκευασία

  Διαθέτει δύο μεταλλικούς σφιγκτήρες τύπου C, οι οποίοι πατάνε σε δύο ειδικές εσοχές, ώστε να μην εμποδίζουν στην εργασία. 

  Το σώμα του σφιγκτήρα είναι από προφίλ αλουμινίου με μία γαλβανιζέ ράβδο στο κέντρο. Το υπόλοιπο, είναι από σκληρό πλαστικό με μαλακά ελαστικά προφυλακτικά, στα σημεία στα οποία ο σφιγκτήρας ακουμπάει το ξύλο.

  Ο σφιγκτήρας σφίγγει με την βοήθεια του μαύρου μοχλού, ο οποίος είναι στην άκρη του σφιγκτήρα. Για να σφίξει τον ανεβοκατεβάζετε, ενώ αν θέλετε να ελευθερώσετε την ένωση, απλώς τραβάτε προς τα πίσω το μαύρο πλαστικό, που βρίσκεται στο πίσω μέρος του κινούμενου κομματιού του σφιγκτήρα.

  Το σύστημα είναι ακριβώς ίδιο με τον οδηγό κοπής της Parkside, για όποιον τον είχε αγοράσει.

  To μόνο του καθαρό μειονέκτημα είναι το μικρό άνοιγμα για το ένα από τα δύο κομμάτια της ένωσης. Έτσι ενώ η σιαγόνα ανοίγει μέχρι τα 122 χιλιοστά, το κομμάτι που είναι σταθερό έχει άνοιγμα μόνο 29 χιλιοστά. Έτσι, πρακτικά, είναι μόνο για καδρονάκια.

  γωνιακός σφιγκτήρας Powerfix

  Θετικά
  • Αρκετά οικονομικός
  • + 2 μεταλλικοί σφιγκτήρες
  • Αυτόματο σφίξιμο
  • Ελαφρύς
  • Σώμα αλουμινίου
  Αρνητικά
  • μικρό μέγιστο πλάτος (29 χιλιοστών) για το ένα κομμάτι

   

  Διαφήμιση
  Προηγούμενο άρθροPlantronics Audio 310, ένα πολύ οικονομικό VoIP headset για συνομιλίες
  Επόμενο άρθροΚαρούλι αέρος Parkside 20 μέτρων
  Εγγραφείτε
  Ειδοποίηση από
  guest
  0 Σχόλια
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα σχόλια