Ειδικές προσφορές για να μείνουμε σπίτι λόγω κορωνοϊού

  0
  μένουμε σπίτι προσφορές

  Εδώ και μερικές ημέρες αρκετές μεγάλες εταιρίες, οργανισμοί και ιδρύματα προσφέρουν είτε με πολύ μεγάλη έκπτωση ή ακόμα και εντελώς δωρεάν κάποιες υπηρεσίες σε ψηφιακή μορφή, για να συνεισφέρουν και αυτές στο παγκόσμιο πρόβλημα της καραντίνας λόγω του κορωνοϊού.

  Η λίστα αυξάνεται διαρκώς και είναι σίγουρο ότι όσο περνάει ο καιρός και η καραντίνα συνεχίζεται θα προστεθούν αρκετές ακόμα. Έτσι μπορείτε να βρείτε δωρεάν παιχνίδια για υπολογιστές, ebooks, ταινίες και γενικότερα οτιδήποτε μπορεί να προσφερθεί σε ψηφιακή μορφή.

  Παιχνίδια

   

  Συνδρομητική τηλεόραση και υπηρεσίες

  • NBA LEAGUE PASS για έναν μήνα: Αποκτήστε πρόσβαση στην συνδρομητική υπηρεσία του NBA που σας επιτρέπει να δείτε online ολόκληρους αγώνες και φάσεις από την σεζόν 2019-20. Δεν χρειάζεται πιστωτική!

  Ταινίες και ντοκιμαντέρ

  Online Μαθήματα / MOOCs

  • Udacity: Το Udacity, μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες για online μαθήματα τεχνολογίας και όχι μόνο, προσφέρει 1 μήνες δωρεάν πρόσβαση σε όλα του τα μαθήματα, ακόμα και σε αυτά που ήταν επί πληρωμή.
  • Coursera: Το Coursera, η μεγαλύτερη πλατφόρμα για online πανεπιστημιακά μαθήματα προσφέρει και αυτή δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα για ένα μήνα.

   

  Αφήστε ένα σχόλιο

  Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός (αν και απαιτείται email, δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε το πραγματικό σας email για να δημοσιευθεί το σχόλιο).
  Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
  Υβριστικά ή spam σχόλια δεν δημοσιεύονται!

  avatar
  5000
    Εγγραφείτε  
  Ειδοποίηση από