Δωρεάν μαθήματα για όλο τον Απρίλιο από την Pluralsight για να μείνουμε σπίτι

  0
  Έναρξη προσφοράςΛήξη προσφοράς
  01/04/202030/04/2020

  Μετά το Coursera και το Udacity και το Pluralsight αποφάσισε να συμβάλλει στην προσπάθεια να μείνει ο κόσμος σπίτι λόγω της πανδημίας, προσφέροντας όλα τα μαθήματα που έχει στον κατάλογό του εντελώς δωρεάν για όλο τον Απρίλιο.

  Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Plurasight είναι μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες με διαδικτυακά μαθήματα, που ειδικεύεται κυρίως σε μαθήματα προγραμματισμού, εφαρμογών, ηλεκτρονικών υπηρεσιών και γενικότερα μαθήματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε ή να αποκτήσετε νέες δεξιότητες στον τομέα της τεχνολογίας. 

  pluralsight free april

  Θεωρείται μία από τις καλύτερες πλατφόρμες σε αυτόν τον τομέα και σχεδόν όλα τα μαθήματα που έχει είναι πολύ καλής ποιότητας. 

  Έτσι λοιπόν μπορείτε να επιλέξετε ότι μάθημα θέλετε για όλο τον Απρίλη και να ξεσκονίσετε γνώσεις ή να μάθετε μία νέα γλώσσα προγραμματισμού. 

  To link για τον δωρεάν Απρίλη είναι εδώ

  Διαφήμιση
  Προηγούμενο άρθροΕιδικές προσφορές για να μείνουμε σπίτι λόγω κορωνοϊού
  Επόμενο άρθροCovid-19: Δείτε δωρεάν δημοφιλείς σειρές και ντοκιμαντέρ από το HBO (αν έχετε VPN)
  Εγγραφείτε
  Ειδοποίηση από
  guest

  Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

  Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
  0 Σχόλια
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα σχόλια