Έκπτωση έως 30% σε επιλεγμένα laptop από το MediaMarkt

  0
  προσφορές στα mediamarkt
  Έναρξη προσφοράςΛήξη προσφοράς
  18/09/201930/09/2019

  O Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των εγγραφών των νέων φοιτητών στα πανεπιστήμια της χώρας και κάθε νέος φοιτητής χρειάζεται ένα καλό laptop για να μπορεί να ανταποκριθεί στις φοιτητικές υποχρεώσεις. 

  Γιαυτό το λόγο τα MediaMarkt έχουν μία αρκετά καλή προσφορά με έκπτωση έως 30% σε επιλεγμένα laptop. H προσφορά ισχύει μέχρι τέλος Σεπτέμβρη ή μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

  Από μία γρήγορη ματιά, οι εκπτώσεις είναι όντως πραγματικές (πολλά από τα laptop δεν υπάρχουν σε άλλο Ελληνικό κατάστημα για σύγκριση τιμών, όμως κάποια υπάρχουν σε καταστήματα του εξωτερικού και εκεί οι τιμές είναι ακριβότερες από το MediaMarkt).

  Εκτός από τα laptop υπάρχουν και μερικά dekstop και οθόνες, αν ενδιαφέρεστε για σταθερό μηχάνημα. 

  Μπορείτε να δείτε την προσφορά στο MediaMarkt πατώντας εδώ.

   

  Διαφήμιση
  Προηγούμενο άρθροΕκπτώσεις σε εργαλεία από τον ΚΑΥΚΑ
  Επόμενο άρθροGiveaway από το GOG στο Freespace 2
  Εγγραφείτε
  Ειδοποίηση από
  guest

  Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

  Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
  0 Σχόλια
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα σχόλια