Εκπτώσεις σε εργαλεία από τον ΚΑΥΚΑ

    0
    προσφορές εργαλείων στον ΚΑΥΚΑ
    Έναρξη προσφοράςΛήξη προσφοράς
    Σεπτέμβρης 2019Μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων

    Ο ΚΑΥΚΑΣ είναι μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ηλεκτρολογικού υλικού στην Ελλάδα, με αρκετά καταστήματα σε όλη τη χώρα.

    Εδώ και μερικές μέρες ξεκίνησε μία ειδική εκπτωτική προσφορά σε κάποια εργαλεία, ηλεκτρικά και χειρός, με σημαντικές εκπτώσεις.

    προσφορές σε εργαλεία στον ΚΑΦΚΑ
    Μερικά από τα εργαλεία που βρίσκονται σε προσφορά

    Η έκπτωση αφορά συγκεκριμένα εργαλεία από DeWalt, Black And Decker και Facom. Δυστυχώς δεν είναι πάρα πολλά τα εργαλεία που βρίσκονται σε έκπτωση, αλλά αν ενδιαφέρεστε για κάποιο από αυτά είναι καλή ευκαιρία, καθώς οι εκπτώσεις είναι πραγματικές (έως 25%) και στα περισσότερα από αυτά, μετά την έκπτωση είναι η καλύτερη τιμή της αγοράς.

    Δυστυχώς δεν φαίνεται να υπάρχει μια καταληκτική ημερομηνία για τη λήξη της προσφοράς, αλλά μάλλον η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων. 

     

    Διαφήμιση
    Προηγούμενο άρθροΈληξε- Πλυστικό μηχάνημα LAVOR Ninja Extra 145 79.99 ευρώ στα Leroy Merlin
    Επόμενο άρθροΈκπτωση έως 30% σε επιλεγμένα laptop από το MediaMarkt
    Εγγραφείτε
    Ειδοποίηση από
    guest

    Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

    Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
    0 Σχόλια
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια