Επέκταση εγγύησης σε εργαλεία Bosch

  0
  επέκταση εγγύησης bosch

  Σύμφωνα με τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οποιοδήποτε προϊόν πωλείται εντός της Ε.Ε. έχει εγγύηση τουλάχιστον 24 μήνες. Αυτό ισχύει είτε η αγορά έχει γίνει από φυσικό κατάστημα ή από e-shop. Κάποιες εταιρίες, όμως, προσφέρουν επιπλέον εγγύηση στα προϊόντα τους. Μία από αυτή είναι και η Bosch, που προσφέρει ένα επιπλέον χρόνο εγγύησης εντελώς δωρεάν. 

  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε το εργαλείο σας στην ιστοσελίδα της Bosch, έως και 1 μήνα μετά την αγορά του. Αν το πράξετε, αυτόματα η εγγύηση στο εργαλείο σας γίνεται τριετής. Η επέκταση της εγγύησης ισχύει από όπου και αν αγοράσατε το εργαλείο, ακόμα και από μία ξένη χώρα.

  Για να κάνετε την δήλωση του εργαλείου, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην σελίδα της Bosch. Προσοχή, υπάρχει διαφορετική ιστοσελίδα για τα ερασιτεχνικά (πράσινη σειρά ) και τα επαγγελματικά εργαλεία (μπλε σειρά). Για τα ερασιτεχνικά παλαιότερα η ιστοσελίδα ήταν mybosch-tools.com, αλλά πλέον η ιστοσελίδα έγινε bosch-do-it.com.  Για τα επαγγελματικά η ιστοσελίδα είναι αυτή. Για την εγγραφή θα πρέπει να δηλώσετε τα πραγματικά σας στοιχεία καθώς και αν επιθυμείτε να δέχεστε προσφορές στο email (είναι προαιρετικό).

  Εφόσον κάνετε την εγγραφή, θα πρέπει να δηλώσετε το εργαλείο που αγοράσατε. Καταρχάς πρέπει να δηλώσετε τον 10ψήφιο κωδικό έκδοσης του εργαλείου. Ο κωδικός αυτός θα αναγράφεται πάνω στην ετικέτα που υπάρχει στο εργαλείο και θα ξεκινάει πάντα από 360.. 

  επέκταση εγγύησης bosch

  Το επόμενο βήμα είναι να δηλώσετε τον σειριακό αριθμό του συγκεκριμένου εργαλείου που έχετε. Και αυτός ο κωδικός αναγράφεται στην ετικέτα, συνήθως μετά το Made In ….. Αυτός ο κωδικός είναι μοναδικός και ξεχωρίζει το εργαλείο που έχετε. Έτσι καλό είναι να διπλο-ελέγξετε ότι είναι σωστός, γιατί αν κάνετε λάθος θα επεκτείνετε την εγγύηση σε άλλο εργαλείο.

  Αν τα έχετε κάνει όλα σωστά, η εγγύηση για το εργαλείο σας επεκτάθηκε στα 3 χρόνια. Στο τέλος θα σας βγάλει και το πιστοποιητικό της επέκτασης, το οποίο μπορείτε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας ή να το τυπώσετε.

  Προσοχή, για να ισχύσει η εγγύηση, εξακολουθεί να χρειάζεται και η πρωτότυπη απόδειξη αγοράς.  

   

  Διαφήμιση
  Προηγούμενο άρθροΔέματα από εξωτερικό και τελωνείο. Τι ακριβώς ισχύει από 1η Ιούλη 2021
  Επόμενο άρθροΤι μπορούμε να κρατήσουμε από ένα παλιό πλυντήριο ρούχων πριν το πετάξουμε
  Εγγραφείτε
  Ειδοποίηση από
  guest

  Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

  Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
  0 Σχόλια
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα σχόλια