Έξυπνο σύστημα αποθήκευσης για γυαλόχαρτα

0
τακτοποίηση γυαλόχαρτων

Ο διάσημος youtuber Ιzzy Swan ανέβασε πρόσφατα μία απλή, αλλά αρκετά έξυπνη κατασκευή για να αποθηκεύετε τα γυαλόχαρτα που έχετε στο εργαστήρι. Ο ίδιος το έφτιαξε για να αποθηκεύει τα στρογγυλά γυαλόχαρτα με βέλκρο για παλμοπεριστροφικά τριβεία, αλλά μπορείτε να την κάνετε για κάθε είδους γυαλόχαρτου.

izzy swan γυαλόχαρτα

Ουσιαστικά πρόκειται για μία απλή, κάθετη ραφιέρα, που όμως έχει έναν έξυπνο μηχανισμό για να συγκρατεί τα γυαλόχαρτα στη θέση τους. Στο πίσω μέρος της ραφιέρας υπάρχει μία ξύλινη ράγα, που μπορεί να κινηθεί κάθετα. Με μία απλή κίνηση, ανασηκώνεται και έτσι ελευθερώνονται τα γυαλόχαρτα. Το κάθε “καπάκι” μπορεί να κινηθεί ελεύθερα, οπότε αναλόγως πόσα γυαλόχαρτα υπάρχουν στο κάθε ράφι, αλλάζει και θέση αυτόματα.

https://www.youtube.com/watch?v=7aJg2li1G5o?rel=0

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλη την κατασκευή στο παραπάνω βίντεο, ενώ αν θέλετε αναλυτικές οδηγίες και διαστάσεις για τα ξύλα, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τα σχέδια που υπάρχουν στην ιστοσελίδα του.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροDIY καβαλέτο που αποθηκεύεται πολύ εύκολα
Επόμενο άρθροΈνα gadget που μετατρέπει την κάμερα του κινητού σε επαγγελματική

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός (αν και απαιτείται email, δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε το πραγματικό σας email για να δημοσιευθεί το σχόλιο).
Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
Υβριστικά ή spam σχόλια δεν δημοσιεύονται!

Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια