έργα τέχνης φτιαγμένα πάνω σε αυγάO Franc Grom είναι ένας διάσημος Σλοβένος καλλιτέχνης που έδω και πάρα πολλά χρόνια ασχολείται με την διακόσμηση πραγματικών αυγών. Σε αντίθεση με τους περισσότερους, αντί να τα ζωγραφίζει παίρνει το αγαπημένο του Proxxon πολυεργαλείο και αρχίζει και τα «σκαλίζει» κάνοντας χιλιάδες μικρές τρύπες.

Εντυπωσιακά σκαλιστά σχέδια πάνω σε πραγματικά αυγάΤο σκάλισμα του κάθε αυγού, χρειάζεται αρκετές ώρες, αφού όπως είπαμε κάνει χιλιάδες μικρές τρύπες στο κάθε αυγό, οι οποίες πρέπει να γίνουν με ιδιαίτερη προσοχή για να μην σπάσει το τσόφλι.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να δημιουργήσει πραγματικά εκατοντάδες διαφορετικά αυγά, μερικά από τα οποία είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

Δυστυχώς δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια επίσημη ιστοσελίδα που να υπάρχει όλο το έργο του ανεβασμένο. Οπότε αν θέλετε περισσότερα από τα έργα του, μπορείτε απλά να ψάξετε για Franc Grom στο google ή στο pinterest και εκεί θα βρείτε εκατοντάδες διαφορετικά.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.