έργα τέχνης φτιαγμένα πάνω σε αυγάO Franc Grom είναι ένας διάσημος Σλοβένος καλλιτέχνης που έδω και πάρα πολλά χρόνια ασχολείται με την διακόσμηση πραγματικών αυγών. Σε αντίθεση με τους περισσότερους, αντί να τα ζωγραφίζει παίρνει το αγαπημένο του Proxxon πολυεργαλείο και αρχίζει και τα «σκαλίζει» κάνοντας χιλιάδες μικρές τρύπες.

Εντυπωσιακά σκαλιστά σχέδια πάνω σε πραγματικά αυγάΤο σκάλισμα του κάθε αυγού, χρειάζεται αρκετές ώρες, αφού όπως είπαμε κάνει χιλιάδες μικρές τρύπες στο κάθε αυγό, οι οποίες πρέπει να γίνουν με ιδιαίτερη προσοχή για να μην σπάσει το τσόφλι.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να δημιουργήσει πραγματικά εκατοντάδες διαφορετικά αυγά, μερικά από τα οποία είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

Δυστυχώς δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια επίσημη ιστοσελίδα που να υπάρχει όλο το έργο του ανεβασμένο. Οπότε αν θέλετε περισσότερα από τα έργα του, μπορείτε απλά να ψάξετε για Franc Grom στο google ή στο pinterest και εκεί θα βρείτε εκατοντάδες διαφορετικά.

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός (αν και απαιτείται email, δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε το πραγματικό σας email για να δημοσιευθεί το σχόλιο).
Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
Υβριστικά ή spam σχόλια δεν δημοσιεύονται!

Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments