Απλό έργο τέχνης με σπάγκο

0

έργο τέχνης με σπάγκο

Ο χρήστης MoranMatt παρουσίασε πριν λίγες μέρες στο Instructables, ένα πολύ όμορφο έργο τέχνης φτιαγμένο από μάλλινη κλωστή πάνω σε ένα κομμάτι ξύλο. Αυτή η τεχνική (δηλαδή να ενώσετε με κλωστή / σπάγκο καρφιά δημιουργώντας έτσι ένα σχήμα) δεν είναι κάτι καινούργιο. Υπάρχουν δεκάδες δημιουργοί και καλλιτέχνες που ασχολούνται αποκλειστικά με τέτοια έργα τέχνης με σπάγκο.

FPZ1L05IGGYCD0W.MEDIUM
Παρόλα αυτά, το όμορφο σχέδιο και και τα αναλυτικά στάδια της διαδικασίας είναι ένας καλός λόγος για να διαβάσετε το άρθρο και να σας δώσει έμπνευση να φτιάξετε κάτι παρόμοιο. 
F0S9JM8IGGYBHLI.MEDIUM
Το συγκεκριμένο έργο τέχνης με σπάγκο ίσως είναι λίγο δύσκολο. Αυτό γιατί πρέπει το «πλέξιμο» να γίνει με συγκεκριμένο τρόπο, επειδή είναι συμμετρικό στο μεγαλύτερο μέρος. Φυσικά αν επιλέξετε ένα διαφορετικό σχέδιο , με λιγότερες συμμετρίες τα πράγματα θα είναι αρκετά πιο εύκολα.  
 
Επίσης σημαντικός παράγοντας είναι και με τι ακριβώς υλικό θα το κατασκευάσετε. Ακόμα και οι σπάγκοι μεταξύ τους μπορεί να έχουν σημαντικές διαφορές, ειδικά όσο αφορά την αντοχή και την ελαστικότητα. Για τέτοια πρότζεκτ, πρέπει να προτιμήσετε κάτι με ελάχιστη ελαστικότητα αλλά με καλή αντοχή. Έτσι για παράδειγμα ο γιούτινος σπάγκος, δεν είναι και τόσο καλή επιλογή, καθώς κόβεται σχετικά εύκολα.
 
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη διαδικασία στη δημοσίευση στο instructables εδώ
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΦτιάξτε ότι καβίλιες θέλετε με ένα δράπανο και μία σέγα
Επόμενο άρθροΕκπληκτικά έργα τέχνης σε πέτρες
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια