Φτιάξτε ένα παιχνίδι λαβύρινθου με λαστιχάκια

0
παιχνίδι λαβύρινθος
Μερικές φορές το να φτιάξεις ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, είναι ίσως πιο εύκολο από ότι νομίζετε. Στο blog alwaysexpectmore, η δημιουργός του με μια πλάκα mdf, μερικές πρόκες και λίγα λαστιχάκια, έφτιαξε ένα απλό λαβύρινθο, που μπορεί να αλλάξει όποτε θέλετε.
 
Ουσιαστικά το μόνο που έκανε ήταν να σχεδιάσει παράλληλες και κάθετες γραμμές, σε ίσες αποστάσεις (υπάρχουν και ειδικοί οδηγοί για αυτό, ή μπορείτε να αγοράσετε και έτοιμο ένα προτρυπημένο κομμάτι σε κάποια καταστήματα ξυλείας) και να τρυπήσει με ένα δράπανο, τα σημεία τομής των γραμμών. Στην συνέχεια έβαλε τις πρόκες και τέλος απλώς τοποθέτησε τα λάστιχα φτιάχνοντας έναν λαβύρινθο.
 
Για πιο όμορφο αποτέλεσμα, μπορείτε να βάψετε το mdf και να χρησιμοποιήσετε χρωματιστά λαστιχάκια.
 
Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην σελίδα της δημιουργού εδώ.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.