Γρασαδόρος χειρός INGCO (μαύρος)

  0
  γρασαδόρος ingco

  Ο γρασαδόρος χειρός είναι ένα εξάρτημα, που μας βοηθάει να βάζουμε γράσο σε δύσκολα σημεία. Ως γνωστόν, το γράσο είναι κολλώδες και είναι σε ημι-στέρεη μορφή. Έτσι είναι λίγο δύσκολο να το βάλεις σε μικρές επιφάνειες με το χέρι ή με σπάτουλα. Ο γρασαδόρος, το κάνει πολύ πιο εύκολο, αφού χρησιμοποιεί την βοήθεια της πίεσης.

  Ο συγκεκριμένος γρασαδόρος είναι ένας ατσάλινος γρασαδόρος από την εταιρία INGCO. H INGCO είναι μία πολύ αξιόλογη πολυεθνική εταιρία με έδρα την Κίνα, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει κάνει δυναμική είσοδο στην παγκόσμια αγορά. Τα προϊόντα της συνδυάζουν την ποιότητα με την χαμηλή τιμή και έτσι θεωρούνται μία από τις καλύτερες επιλογές για ερασιτεχνική χρήση (και όχι μόνο). Στην χώρα μας, εισάγονται επίσημα από αντιπρόσωπο, οπότε υπάρχει μία πλήρης γκάμα προϊόντων, σε πολύ καλές τιμές.

  Η Ingco από ότι φαίνεται έχει δύο γρασαδόρους χειρός στον κατάλογό της. Έναν inox και ένα μαύρο ατσάλινο. Αυτός είναι ο δεύτερος. Το κόστος του ήταν περίπου 14 ευρώ.

  Σε αυτού του τύπου τους γρασαδόρους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φυσίγγια με γράσο, τα οποία θα βρείτε στο εμπόριο, αλλά μπορείτε να βάλετε και χύμα (δεν δουλεύει τόσο καλά όσο το φυσίγγιο, αλλά την δουλειά του την κάνει).  Περισσότερα για το γράσο, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

  Τεχνικά χαρακτηριστικά γρασαδόρου INGCO


  Χωρητικότητα 400 κυβικά εκατοστά
  Πίεση 4,500-10,000 PSI
  Ακροφύσια 2
  Βάρος 1.2 κιλά
  Υλικό κατασκευής Ατσάλι
  Χρώμα  Μαύρο (σώμα) κίτρινο (λαβή)

   

  Πως χρησιμοποιείται ο γρασαδόρος χειρός


  Η χρήση του είναι πολύ απλή. Έχει ένα μοχλό, ο οποίος δημιουργεί εσωτερική πίεση  μέσα στον γρασαδόρο, περίπου όπως και στα πιστόλια σιλικόνης. Όταν επιτευχθεί η επιθυμητή πίεση, θα αρχίσει το γράσο να εξέρχεται από το ακροφύσιο σε αργό ρυθμό. Αν θέλετε να σταματήσει, θα πρέπει να πιέσετε ένα μοχλό που υπάρχει στο πίσω μέρος, ενώ αν θέλετε να απελευθερώσετε τελείως το γράσο, θα πρέπει να τραβήξετε το μεταλλικό 

  Διαφήμιση
  Προηγούμενο άρθροΣετ πινέλα με ανάμεικτη τρίχα Powerfix
  Επόμενο άρθροPlantronics Audio 310, ένα πολύ οικονομικό VoIP headset για συνομιλίες
  Εγγραφείτε
  Ειδοποίηση από
  guest
  0 Σχόλια
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα σχόλια