Αλλαγή DVD Drive σε HP Pavilion G6-1004EV

0
Hp Pavilion G6 αλλαγή dvd drive

Η αλλαγή του DVD drive στα laptop της σειράς Pavilion G6 από την HP είναι σχετικά εύκολη. Η μόνη διαφορά είναι ότι σε αυτό το μοντέλο η βίδα που συγκρατεί το DVD drive βρίσκεται εσωτερικά. Έτσι πρώτα πρέπει να ξεβιδώσετε το μεγάλο καπάκι που υπάρχει στο κάτω μέρος και καλύπτει τον δίσκο, την RAM και το WiFi.

Οι δύο βίδες που πρέπει να ξεβιδώσετε για να ανοίξετε το κάτω καπάκι. Προσοχή, αυτές οι βίδες δεν βγαίνουν τελείως, μένουν πάνω στο καπάκι.

Αυτό το καπάκι έχει δύο βίδες (phillips) που πρέπει να ξεβιδώσετε. Έπειτα απλώς το τραβάτε από τα δεξιά και αυτό βγαίνει.

Τώρα η βίδα που σας ενδιαφέρει βρίσκεται στο κέντρο προς τα αριστερά όπως κοιτάτε. Θα την καταλάβετε από το σηματάκι που έχει ακριβώς από κάτω. Αν ξεβιδώσετε αυτήν την βίδα, τότε το DVD ελευθερώνεται και μπορείτε να το βγάλετε με ένα απλό τράβηγμα.

dvd drive σε hp pavilion g6
Το μοντέλο του DVD drive που βρίσκεται μέσα στο HP Pavilion G6

Τώρα το μοντέλο του dvd drive είναι το AD-7711H-H1 και αυθεντικό κοστίζει 40-50 ευρώ, αλλά μπορείτε να βρείτε συμβατό ή μεταχειρισμένο με 10-15 ευρώ.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑλλαγή DVD drive σε laptop
Επόμενο άρθροΠως αλλάζουμε πληκτρολόγιο σε laptop
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια