Πως αλλάζουμε πληκτρολόγιο σε laptop

0
αλλαγή πληκτρολογίου σε laptop

Μία από τις πιο συχνές βλάβες που μπορούν να συμβούν σε ένα Laptop είναι να χαλάσει το πληκτρολόγιο. Κάποιες φορές αφορά μόνο ένα ή δύο πλήκτρα που απλώς δεν ανταποκρίνονται όπως πρέπει, άλλες έχουν χαλάσει ολόκληρες γραμμές. Δυστυχώς έτσι όπως είναι φτιαγμένα τα πληκτρολόγια των laptop δεν παίρνουν επισκευή (εκτός και αν είναι κάτι απλό όπως κάποιο σκουπιδάκι που μπλοκάρει το πλήκτρο). Όμως μπορείτε να τα αντικαταστήσετε. Τις περισσότερες φορές η αντικατάσταση ενός πληκτρολογίου σε ένα laptop είναι πολύ απλή υπόθεση και μπορεί να την κάνει ο καθένας, ακόμα και κάποιος αρχάριος. Όμως υπάρχουν και laptop όπου η αντικατάσταση ενός πληκτρολογίου είναι λίγο πιο δύσκολη και απαιτεί μία κάποια εμπειρία.

Έτσι, επειδή το κάθε μοντέλο είναι φτιαγμένο διαφορετικά, απαιτείται διαφορετική διαδικασία. Γιαυτό για κάθε μοντέλο υπάρχει ξεχωριστό άρθρο (φυσικά τα μοντέλα των laptop είναι χιλιάδες και δεν μπορεί να υπάρξει αναφορά σε όλα, αλλά θα ανεβαίνουν συνεχώς νέα). Επίσης θα πρέπει να επισημανθεί ότι τις περισσότερες φορές η διαδικασία είναι ακριβώς ίδια για όλα τα παρεμφερή μοντέλα της ίδιας σειράς. Δηλαδή, σχεδόν όλα τα Pavilion G6 θα έχουν ακριβώς την ίδια διαδικασία, ασχέτως του μοντέλου.

Μπορείτε να δείτε όλα τα άρθρα στην παρακάτω λίστα. Αν δεν υπάρχει το laptop σας στην συγκεκριμένη λίστα, μπορείτε να διαβάσετε αυτόν τον γενικό οδηγό για αλλαγή πληκτρολογίου σε laptop.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑλλαγή DVD Drive σε HP Pavilion G6-1004EV
Επόμενο άρθροΠως αλλάζουμε πληκτρολόγιο σε laptop HP Pavilion G6
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια