Πως αλλάζουμε πληκτρολόγιο σε laptop

0
αλλαγή πληκτρολογίου σε laptop

Μία από τις πιο συχνές βλάβες που μπορούν να συμβούν σε ένα Laptop είναι να χαλάσει το πληκτρολόγιο. Κάποιες φορές αφορά μόνο ένα ή δύο πλήκτρα που απλώς δεν ανταποκρίνονται όπως πρέπει, άλλες έχουν χαλάσει ολόκληρες γραμμές. Δυστυχώς έτσι όπως είναι φτιαγμένα τα πληκτρολόγια των laptop δεν παίρνουν επισκευή (εκτός και αν είναι κάτι απλό όπως κάποιο σκουπιδάκι που μπλοκάρει το πλήκτρο). Όμως μπορείτε να τα αντικαταστήσετε. Τις περισσότερες φορές η αντικατάσταση ενός πληκτρολογίου σε ένα laptop είναι πολύ απλή υπόθεση και μπορεί να την κάνει ο καθένας, ακόμα και κάποιος αρχάριος. Όμως υπάρχουν και laptop όπου η αντικατάσταση ενός πληκτρολογίου είναι λίγο πιο δύσκολη και απαιτεί μία κάποια εμπειρία.

Έτσι, επειδή το κάθε μοντέλο είναι φτιαγμένο διαφορετικά, απαιτείται διαφορετική διαδικασία. Γιαυτό για κάθε μοντέλο υπάρχει ξεχωριστό άρθρο (φυσικά τα μοντέλα των laptop είναι χιλιάδες και δεν μπορεί να υπάρξει αναφορά σε όλα, αλλά θα ανεβαίνουν συνεχώς νέα). Επίσης θα πρέπει να επισημανθεί ότι τις περισσότερες φορές η διαδικασία είναι ακριβώς ίδια για όλα τα παρεμφερή μοντέλα της ίδιας σειράς. Δηλαδή, σχεδόν όλα τα Pavilion G6 θα έχουν ακριβώς την ίδια διαδικασία, ασχέτως του μοντέλου.

Μπορείτε να δείτε όλα τα άρθρα στην παρακάτω λίστα. Αν δεν υπάρχει το laptop σας στην συγκεκριμένη λίστα, μπορείτε να διαβάσετε αυτόν τον γενικό οδηγό για αλλαγή πληκτρολογίου σε laptop.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑλλαγή DVD Drive σε HP Pavilion G6-1004EV
Επόμενο άρθροΠως αλλάζουμε πληκτρολόγιο σε laptop HP Pavilion G6

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός (αν και απαιτείται email, δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε το πραγματικό σας email για να δημοσιευθεί το σχόλιο).
Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
Υβριστικά ή spam σχόλια δεν δημοσιεύονται!

Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια